SKAUT: ja vzdycky pouzival jen quality profily a o rychlost mi neslo, tak budu snad v pohode? (ty rychlosti co pises z hlavy neumim posoudit)
ANDY_WARHOL: Revo jsem nainstaloval a kalibrovat fakt neslo nic, thermal model (skoro okamzity error) ani PID (tam vtipne zacne zvysovat teplotu, pak najednou nastavi nulu aniz by indikoval chybu a dal to jen visi v te PID kalibraci dokud to nevyresetuju). Tak jsem tam poslal ty commandy pro permanentni vypnuti (pridal jsem si je v prusa connectu, at nemusim resit pres dalsi software) a snad vyreseno i bez downgrade. PID uz zkalibrovat jde, a kalibraci thermal modelu sice fakt neudelam, ale kdyz je vypnuty, tak je to jedno. 2.5 roku mam tiskarnu kde zadnej thermal model nebyl, tak to jeste chvili vydrzi bez nej :)
Jinak mi prestalo fungovat raspi zero 2 w, s prusa connectem, tiskarna se s tim nezapne, displej je plnej cernejch boxiku a nic, musel jsem tam vratit starsi zero w, ale asi jsem jen podle vseho blbe pripajel GND pin na headeru a je tam prechodovej odpor, protoze jsem holt neschopnej na tohle :/