SKAUT: self test tam je, ale nemam pocit ze by delal cokoliv (je to spis kalibrace a dela to to same co kalibrace, jen si nevolis co vsechno). Je tam podle me jen proto aby pak bylo vsechno v logu...
Kdyby tam ale ten odskok byl pokazdy, tak to by bylo uplne rozpadly, hlavne rozmerove by to bylo vetsi a vetsi to realne neni. Muze to byt klidne nejaka bambu optimalizace, nebo to pri zastaveni nahradi ~predposledni radku tim ze se to ma zastavit, ono to bufferuje commandy dopredu tak mozna neco dojede co uz treba nema. Jen mi to prislo zajimavy, ale asi to nesouvisi...
Support zatim nic, tak rychly nebudou zvlast v tomhle pripade.
Ale bude to prinejmensim zcasti o software, tohle to udelalo po update (stejny Gcode)
Velikost stejna, pritom je to jasne opravdu podextrudovany. Leda by Zko padalo dolu kdyz nema (to na tech 3-4 vrstvach nepoznam), tim by se to prave podle me trochu vysvetlovalo. Umim si zive predstavit nejakou chybu v tom meshi, nebo to muze byt chcipajici stepper, nebo poladili proudy nebo whatever... maj vlastni drivery a ridi to udajne uplne jinak...
Zkusim nejakej stojaci test jestli bude sedet rozmer v Zku, ale ono mozna staci ze to spadne v nejaky poloze a bude to delat kravoviny...
Remeny jsem moc brzo nemenil, konce byly uplne tvrdy a nesly ven (a proto to byl dost porod vymenit, musel jsem to skalpelem v toolheadu uriznout). Holt kdyz to pravidelne macis v IPA nebo to ohrejvas...
Ad to Zko - kdyby se to krizilo tak to nemuze delat takovy kraviny? Snazil jsem se ten system v hlave pochopit a prislo mi ze by to moc nemelo fungovat, prinejmensim ne moc presne, protoze ten remen ma vzdycky vuli a podle toho na kterou stranu jede bude jedna osa trochu pozadu, IMHO. Podle BL Wiki mam ten bed dat uplne dolu, zafixovat sroubkama se kterejma se to posilalo postou (ty jsem davno nekde potratil) a pak zafixovat remen a podobne. Ja kdyz to zkousel tak ten jeden roh pruzil, ale nevidim co se tam deje dole, mozna je to prohnuty a pruzi to (ani subjektivne ti ale nereknu jestli to pruzi jen trochu, milimetr az nekolik to asi bude). A pak jsem tam nahodil remen tak aby to bylo tak nejak napnuty.. Asi to radsi udelam znova, ted jsem tam nasel dalsi bordel z remenu pod dnem :/