Diky vsem.
ANDY_WARHOL: Delal jsem to podle toho, jak to je udelane na tom drzaku monitoru, tzn. nahore je zapustena hlava sroubu, ktera je ve tvaru klobouku a do ni se na utazeni dava hex klic a ve spodu je hex matka s podlozkou, ktera pri utahovani drzi na miste diky tomu, ze je zapustena do te spodni packy. Jeste tam jsou v tom profilu nahore i dole vsazene plastove dilky (mezi ten alu profil a packy), ktere predpokladam usnadnuji otaceni kolem svisle osy.
Orientace vlaken je dobry tip, to by me napoprve urcite nenapadlo.
S tou fixaci asi rozumim, dobry napad. Muzu to v ose y udelat sirsi (radsi) a tu matku zevnitr trochu zapustit.
ACID: Chapu, tady nevim, co sesroubovat s cim, aby to bylo pevnejsi :)
LYCO: Tohle si bohuzel nedokazu predstavit, kdybys to mel vztahnout k tomu memu prikladu, kde by byl ten zarez/jak by vypadal a kudy by prochazel ten sroub?
SKAUT: Jak jsem psal, tak nemam vubec tuseni, jak pevny je jaky plast. Videl jsem neco podobneho vytisknuteho v ABS, tak jsem si rikal, ze by to mohlo jit. Nejake karbonove blendy asi budou lepsi, pripadne ten hlinik, ale to uz vhledem k cene (odhaduji, ze to nebude levne) by muselo byt vyladene, abych to nezadaval 5x, jak pise
77WHITE.
77WHITE: Vymodelovany assembly, tim myslis to rameno, adapter a drzak spolu? To nemam, delal jsem v nejakem CAD poprve, to nez bych udelal, tak se ozvu tak v pulce pristiho roku :)
Aby byla co nejvetsi plocha toho sroubu v kontaktu s tim pinem, tak by mel byt predpokladam na konci plochý. Kdyz bych udelal zevnitr tu kapsu na matku, jak navrhuje
ANDY_WARHOL, netisknul diru, ale navrtal to, zakousne se mi tam pak takovy sroub? Ono by to nejlepe melo jit taky nejlepe opakovane utahnout/povolit, coz neni problem u kovu se zavitem, ale u plastu vubec nevim.
Jake byste volili hodnoty pro stenu/infill a material na prvni pokus?
Laicky mi pripada, ze nejvetsi problem budou ty packy, ktere jsou vysoke 8mm a trochu se bojim, aby to vydrzely a u mista, kde se to napojuje na ten zbytek adapteru nepraskly.