• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIRRIL_NEMESISPsi záchranáři
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    však tu http://www.zachranari.cz/cs/10/narodni-zkusebni-rad-szbk-cr/ je to dobre rozpisane akurat po odkazami? to si myslela?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Vážně není nikde ke stažení NZŘ SZBK ČR? Našla jsem ho jen rozkouskovanej na www.zachranari.cz, chci si ho vytisknout a v klidu přečíst, ale dávat to dohromady z web stránek je fakt vopruz..
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: IPRK? Ja nie. Pohybujem sa skôr na Morave, do Čiech keď na nejaké väčšie a dlhšie cvičenia aby sa mi to oplatilo.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Nebude někdo z vás v sobotu na sutinovém workshopu v Chrustenici? :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ZMYJKA: :o) aha. on docela premýšľa, v tom je fajn.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    JULYZ: jop, měla jsem pocit, že je to trochu ten typ psa, co pro samou radost z práce občas moc nemyslí :D
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ZMYJKA: jj i s Kairosom. Kairosa som si zaobstarala prioritne na záchranarinu :o) a ide mu to celkom dobre, rýchlo pochopil, že sa má čuchať. jeho najväčší problém je nesamostatnosť, po nejakej dobe už čaká povely odo mňa, kam ho budem posielať a tak. takže na tomto potrebujeme najviac makať. ináč poděs asi nie je vôbec (teda ak si ten výraz dobre vykladám - akože je zbrklý, príliš skákavý a tak?)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    JULYZ: S Kairosem taky záchranaříš? Jak mu to jde, není na to moc poděs? :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    cez víkend sme štekali a zlaňovali :o)

JULYZ
    JULYZ --- ---
    JULYZ: Tak ani o rok bohužiaľ... opäť politika. Som zvedavá ako dlho sa ešte budú staré kádre držať vedenia záchranných brigád. Snáď nie príliš.
    Ničmenej ako satisfakciu tu mám pozvánku na sutinové atesty MV, čo je v skutočnosti asi do praxe dôležitejšie i keď na splnenie náročnejšie.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    Rescue Patrol 2013 - psovodi sa vrátili z podzemia

JULYZ
    JULYZ --- ---
    príprava na zlaňovanie

JULYZ
    JULYZ --- ---
    nález!

JULYZ
    JULYZ --- ---
    Správa z práve prebehnuvších sutinových atestov: http://julyzzz.wordpress.com/2012/11/05/sutinove-iro-atesty-2012/

Mala som tam byť i s Amálkou ale z "politických" dôvodov pre nás tento rok nezostalo miesto. Tak snáď o rok :o)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    SATHIK: super :o)
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    JULYZ: já splňuju kritéria, ale ještě nějaký čas musím bydlet v Brně :( Pak se ozvu! .o))
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    čisto náhodou, nesleduje tuto stránku niekto z Ostravy a nechcel by začať trénovať záchranarinu? mám tu málo akčných ľudí, ktorí by chceli chodiť pravidelne na vyhľadávacie tréningy.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    dostala som skvelú správu, nominovali nás na medzinárodný sutinový atest na jeseň :o) som na to teda zvedavá, nebude to žiadna sranda. snáď sa moja myška Amina pochlapí :o)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Z poslušnosti teď musím vyřešit, že mi mladej začal honit cyklisty - ne všechny, tak každého jedenáctého, ale není odvolatelnej, takže když si cyklisty nevšimnu v čas a už vyběhne, je problém. Tak pilujem přivolání, obecně klid při výskytu kol a vůbec přechod z drajvu do klidu a zpátky a zároveň běh v klidu vedle kola - aby u toho neštěkal a vůbec ho to tak nehecovalo (včera mě to sedmikilový pometlo táhlo na kole takovým tempem, že sem musela brzdit - honil prozměnu chlapa na kolečkových bruslích - ani neštěkal, prostě to vzal jako výzvu a letěl, položenej v postrojí, jak raketa).

A ze sportů na agi - holt mu to sedí nejvíc :) - momentálně především to, aby pes dokázal pracovat dál ode mě a hledal si překážky sám a nečuměl furt na mě - zlepšujem se, ale furt to není ideál, s tím souvisí spousta přidružených cviků - klasická vysílačka, plnění povelů na vzdálenost, zóny a tak. Na "poslušnostní" cvičákovej dril zaprvé nezbývá čas a zadruhé vlastně teď nechci, aby pes šlapal vedle mě a čuměl na mě :) To holt docvičíme časem.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    ZMYJKA: ze zvědavosti a trochu ot, na co se soustředíš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam