• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Bezplenková komunikační metoda
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TABBY: ja mela od fy sommi, neco lehce pres dve kila staly...
    OXIS
    OXIS --- ---
    Mám pětidenní mimino, snažím se ho dávat nad umyvadlo, vcelku to funguje, ale to hlavně proto, že kadí pořád, že .)). Nepamatujete si, jak dlouho trvá tohle období "průtokáč"? Každopádně zatím netrpí na prdy jako jeho brácha, tak to je supr. Ráda bych koupila nějakou tu misku, tahle dostačuje? http://www.branakdetem.cz/miska-pro-bezplenkovou-komunikacni-metodu-popolini.htm
    A vyrábí ještě Tescoma tu skládací na cesty?
    A co ještě bych si měla pořidit? Minimální plenu jo?
    Díky.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Což mne přivádí k dotazu: máte tip na výrobce / prodejce rychloprdek (split-croch pants)? Kalhoty od Bory Berlinger mi přijdou drahé a esteticky mne neuspokojují...
    TABBY
    TABBY --- ---
    Dávala jsem to sice do jiného klubu, ale tady to spíš víc oceníte ;)

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    V patek, ctrnactej den na vzduchu, dostalo mimino nocnik a uz setrime plinky :-)
    Nejdriv byla trochu vydesena, co to s ni delam, ale uz ji to doslo a je to super. Zadny nekolikahodinovy prdeni, hezky vsechno naraz do nocniku a pak klid.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    Dneska na výletě do města kakala do kanálu :) to je frajerka
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    KOTENCE: prave ze treba 4x, kazdopadne minimalne 3x. si az rikam, zda to neni nenormalni, ze v noci tolik pije. kadici nocni obdobi mel nedvano asi 2 tydny taky, to bylo trochu ufff...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NEMESISS: nektery pyzama jsou pitomy. Mne stacilo, aby byly patentky podel obou nohou a uz to slo rychle, vic asi nevymyslis. Nebo tricko a kalhoty, ale to se zase bude vyhrnovat. Oblikala jsem pri kojeni nebo ve spanku (jejim :-) Jak casto cura v noci? U nas to bylo max jednou a pak mela takovy blby obdobi, kdy kadila...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: jasny, on je taky s nama pod dekou, ale pak se vzdycky nejak dostane ven a vylozene ho stve, kdyz se probudi prikrytej, uz jsem ho zkousela i oblikat min, protoze jsem myslela, ze mu je vedro a pak jsem ho nasla k ranu rozvalenyho asi metr od nas (mame velkou postel) s uplne ledovejma nohama.
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: my sme to nazacatku moc nedelali, bkm, ale ona spis vcelkem naha, nekdy triko. s nama pod dekou nebo nekdy i bez deky. to ji nejak nevadi, neni z toho nejaka nemocna nebo tak...
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    NEMESISS: ptám se, protože mám pocit, že synovi nejvíc na bkm v noci vadí sundávání oblečení a jeho následný oblékání. nemám zkušenost se spacími pytli, spí oblečenej v plence + triku/bodýčku + overalu, přikrytej lehčí dekou, velkou část noci spí odkopanej, takže ho třeba s holými nohami fakt nechat nemůžu. koketuju s myšlenkou pořídit spací pytel, čímž bych zjednodušila tu martirii dání vyčůrat tak, že bych prostě jen rozepla pytel, pohotovostní plenu a dala vyčůrat, takže bychom se vyhnuli sundavání overalu. co si o tom myslíte? máte nějaký tip na zjednodušení oblékání v noci? (návleky používáme jen výjimečně venku, Viktor má dost silný nohy a trochu ho škrtí). teď si teda uvědomuju, že vlastně asi dát vyčural s tím pytlem oblečeným na ramenou musí asi být v polotmě docela na pytel...:D
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    v jakem obleceni spi Vase odplenkovane deti? Spaci pytel? Deka?
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: jasny, dokonce mel obdobi cca 5-8 mesicu, kdy denne vyzadoval, abych ho davala vycurat kolem 3., 4. rano, pak to ustalo, prestal se na to budit a od ty doby, když ho nedejboze chci nechat dat vycurat v polospanku (a ted uz bohužel i kratce po probuzeni), tak je strasne nasranej...
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: Moja taky, se vzbudi až když je mokrá. Asi se jí nechce vstávat. A když se vrtí a dám ji čurat v polospánku, tak je nasraná
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Ja bych nejdriv chtela mit jistotu, ze se v noci vzbudi. Nase v noci vetsinou necura, ale kdyz uz, tak si na nocnik nerekne.
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: ona ma narozeniny v zari - pred tim v lete to asi hodne vypotila pak mela chvili po 1. naroz. kde sme zas meli pliny ale pak to slo rychle a imho treba v tech14 mesicich uz ne. zkusi ho nechat vyccurat treba kdyz je neklidnej a pod? moje furt dost pije i v noci a to sou ji pres 2 roky ... imho hodne pit nemusi znamenat ze musi curat do postele (,
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    LYDI: ty jo to je mazec, vůbec si to zatim nedokazu predstavit, synovi je 14 mesicu a v noci ode me furt dost pije a dost tim padem cura...
    LYDI
    LYDI --- ---
    NEMESISS: okolo roku
    NEMESISS
    NEMESISS --- ---
    v jakem veku jste uplne odbourali pleny na noc?

tip na extraultrasavou nocni latkovku?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: mne syn zase spis cural v kuse dopoledne. odpoledne uz to bylo lepsi... do satku jsem si nikdy bez pleny dat netroufla. jen proste obcas spal naostro, pres den...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam