• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYCHOPATICKPARKINSONOVA CHOROBA
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SANTAL: Je to děs... musí u něj spát člověk a podávat mu lék v noci, co pár hodin, aby ho to nedostalo do totální křeče... Zaplaťpámbů díky svému povolání může mít takového člověka "přiděleného"...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PSYCHOPATICK: Nic jsem nevykoukal, podívám se, až u něj budu.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    PSYCHOPATICK: Ani není; u takhle mladých pacientů je žel průběh horší, rychlejší .-(
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    HAROLD: léků a možností je více :) http://www.medikus.cz/o-nemocech/parkinsonova-nemoc-223 v odstavci Jak se tato choroba léčí je pár léků a vůbec v článku tak třeba ti něco napoví:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PSYCHOPATICK: Tyjo, z hlavy nevim, ale cca po třech hodinách ho to začne kroutit a potřebuje další dávku... (co se tak obvykle používá? třeba mi název něco řekne)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    HAROLD: co tři hodiny? Není to nějak často? co bere?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Marihuana na předpis? Pokud to schválí senátoři, tak se brzy dočkáme - Prostějovský deník
    http://prostejovsky.denik.cz/zpravy_region/marihuana-na-predpis-pokud-to-schvali-senatori-tak-se-brzy-dockame-20121216.html
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Čau, jsem tu nový. Mám kamaráda (39 let) s cca 5tiletým P, léčeno z toho tak 2 roky. Léky bere ve velkých dávkách co tři hodiny... teprvá se rozkoukávám.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    CORNELA: ok. se nebojim. Znovu to sem dam-viz příloha- a po přečtení a prostudování mužem začít diskutovat. Doporučuji přes poštu,nebo přímo v diskuzi o ROWFOOD-- [ Vitarianstvi aneb raw food (life food) ] Tohle je jina diskuze,ikdyž se to P.CH. take týká Na netu k dohledání mnoho materialu a knih i s překvapujícími výsledky léčby. Kdo hledá ten najde.


    _VITAL_Morse-R_CS_Zazracna_detoxikace-Syrova_strava_a_bylinky_pro_regeneraci.pdf (6314932 B)
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    CORNELA: Všichni co jsem menoval jsou/byli lékaři a mají/měli svoji vlastní kliniky či praxe
    btw: strevo neni jimka, NENÍ,taky jsem to nikdy nenapsal!!!
    Lymfatický systém ma zhruba tyhle funkce:
    --- odvádí tkáňový mok
    -------odvádí tuky
    -------má obranný mechanismus - mízní uzliny
    -------odvádí z těla škodlivé a nepotřebné látky-toxiny,hleny atd
    -------vede do krve živiny- velmi podstatné
    -------lymfa je duležitá kvůli stálosti homeostáze-vnitřního prostředí
    -------je napojen na organy jako mandle,brzlik,slezina......atd.....
    Dobře tedy možná tedy přimo nevylučuje ale odvádí nebo mužeme říci distribuje ruzné látky po těle a nemalé množství je nakonec z těla vyloučeno.
    Píšeš o milionkrát lepších výsledkách na alopatické medicíně? Chápu správně?
    Tohle už je asi na jinou diskuzi než o Parkinsonu,tak se omlouvam, :))
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    PSYCHOPATICK: za 2 rydny se vracim a dam vedet,treba do toho vlaku táta naskočí. Moc možností asi nemá. Jinak bulhar si včera koupil mixer a vraci se k syrové stravě.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    CORNELA: prit se nebudu,je to tvuj nazor a nevim co o tom vis. Ja osobne se snazim si tydle veci napred vyzkouset a mohu psat prime zkusenosti. Nebo jak pise PSYCHOPATIK -ono když člověk nechce tak nefunguje většinou vůbec nic. Prostudoval jsem jiz hodne materialu od uznavanych "lekařů/rebelů" (např.Helmuth Wandmaker ,Dr. Norman W. Walker, Westona Pricea a další) a většinou se shodují na jednom-všechny nemoci pochází v prvé ředě z toho co do sebe přijímáme(ústy,kůží,myšlením....) lidově řečeno zda necháme v sobě proudit volně energii(čistá živá strava) nebo z těla vytvoříme jímku,po letech se zacpe tl.střevo ktere ma vazbu na všechny organy,limfatický system nestačí vylučovat,jatra ledviny nestačí čistit a kuže jako vylučovací organ je už jen jedno z posl. řešení. Pak už je jen otazka co je v těle nejslabší članek.
    Bude-li zajem mohu poslat nekteré knihy v PDF. Mnohe v češtině.


    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Parkinson Slovácko o.s.
    http://parkinson-slovacko.cz/
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Parkinsonova nemoc — Klíč: 24. 5. 2012 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096060107-klic/212562221700009/obsah/204261-parkinsonova-nemoc/
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    popřípadě co není placebo nebo tak nefunguje? :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    CORNELA: nepodložené kraviny? :) tak maximálně jako placebo? a tohle je podložené? :) Kdyby tomu tak bylo a fungovalo to ve vší podstatě pouze jako placebo, tak by pak bylo všechno placebo?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    MAHUTA: To je škoda, ono když člověk nechce tak nefunguje většinou vůbec nic...:(

    btw:mám pár známých s lupénkou a také praktikují různé diety: omezují mastné, přestali jíst někteří maso, jedna je veganka etc... a jsou na tom o 90%lépe pak mám ale známou co má lupénku, nedá říct, je to ten typ člověka, co si bude stěžovat jaký je chudák, že je to nevylečitelné, že dokroři nepomůžou, přitom nechce nic vyzkoušet ani změnit...jojo u lupénky to musí být fakt striktní, protože stačí málo a je to hned zpět...:/
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    PSYCHOPATICK: tatinek je na tom prý huř než na jaře(jsem v dansu,nemohu posoudit ) více padá a vzdava to-již minulý rok jsem od něj slýchal vety typu-však na něco umřít musím apd. Nicméně jsem s nim byl již u dvou diagnostiků a oba se zhodli na tom že to ma v hlavě. Jeden ho vzal za ruku a normalně spolu takto chodily a bez problému. Sotva ho pustil tak se nehnul z místa. Daval jsem mu marihuanu-mlel,v podobě oleje a nakonec mu vyrobil i Fénixovy slzy. Jenže on to nebral pravidelně. Jeho strava-hemenex,parky,salam,levné sýry,bíla mouka,tradiční česká tězká jidla a sem tam jabko nebo rajč a zelenina taky malo. O stravě se nechce bavit,stareho psa pry novym kouskum nenaucím.Knihu od Morseho jsem mu poslal před měsícem i s myma kratkyma zkušenostma. Nutit ho vsak nemohu.
    Mimochodem tady jeden bulhar,když mě videl jak se cpu jen nevařenou zeleninou a ovocem,zkusil syrovou stravu praktikovat kvuli lupénce a úspěšně asi po měsíci zmizela. Už ji normalně a po tydnu ji ma zpět.
    Ale doporučuju si větší čast teto stravy rozmixovat,alespon ze zacatku.Ovoce=čistící,zelenina= vitaminy,enzymy,ořechy,semena,klíčky.Klidně to zmixovat dokupy a pít--už je to předtravene. Probíhá dost silnej detox a tekutá strava nebere tělu energii na trávení. Taky hodně ovoce,to má hodně čistící živé vody na kterou se toxiny a chem. dobře važou. Kohoutková není dobra-plná chloru či jiné dezinfekce a hlubinná ze studny je zase příliš nasycená mineraly,ktere se v tele ukládají-pravý opak toho co chcem.
    Jestli někdo na parkinsna tohle zkusí budu rad za další zkušenosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam