A ten o tom, jak jmenovci ve vedlejším domě označeném stejným orientačním číslem, jen navíc s písmenem "a", víc na ráně, dali doporučený dopis navíc, když si přišel pro jinou zásilku, znáte? Pokračovalo to tím, že mě neukecali, že jsem si zásilku už vyzvedl, a začali tedy reklamaci na pobočce řešit, za pár hodin mi volali, že tedy se stalo toto, že ji zajistí od špatného adresáta a dají mi do schránky.
Co se nestalo, po týdnu mi volá ten jmenovec (v dopise bylo telefonní číslo), že má pro mě ten dopis. Pošta mu poslala koresponďák, aby vrátil neoprávněnou zásilku. On tak prý učinil, načež oni přepsali adresu na obálce na jeho a opět mu to hodili do schránky:-D.
Ano, na stížnost se mi také omlouvali... Nic to nemění na tom, že se stejný omyl stal po roce, jen to dotyčný zjistil včas, vrátil otevřenou zásilku, a na poště se mi pak omlouvala jedna paní z přepážky, že pochybila, tak jsem si nestěžoval no.
SINEAD: Nápodobně, ještě jsem na to nebyl zvyklý, nechtělo se mi pořád proklikávat, kdy která z hromady drobných zásilek už bude mít srozumitelný tracking, a tak jsem zmeškal zásilku, kterou místo do Prahy zkusili doručit do Znojma a pak vrátili.
SKUTEKKUTEKK: Utekla mi nějaká změna legislativy, nebo kde jsi přišel na limit "nad 17 dolarů"?