RAINBOF: tuhle sezonu ma CP problem na vsech castech. Mel jsem tam balicek od 27.11. v Praze, bez pohybu az do 16.12., to tam naskocila nova informace s datumem 30.11. a dorucili ho 17.12.
Ted tam visi dalsi balicky, co do Prahy dorazily mezi svatkama. Plus nekolik balicku, ktery se asi ztratily (CP k nim neposkytuje tracking), takze u nekolika mi prodejci prodlouzili purchase protection a nekde uz jsem otevrel dispute. Tuhle "vanocni" sezonu povazuju zatim za nejhorsi.
Nejlepsi je, kdyz balicek nerozvazi balikova posta, ale jde to pres nasi mistni postu, protoze tady mame skvelou postacku, ktera mi zasilky, co se nevejdou do schranky, vzdycky s usmevem prinese az ke dverim bytu. Na tu bych si nikdy stezovat nemohl. Ale ta balikovka, co se tu vetsinou ani nezastavi, hodi to na mistni postu a az dalsi den mi prijde listecek "nezastizen" nebo "zamceny dum" (to mi udelali minuly tyden, pritom jsem byl doma a dole jsou zvonky, takze se ani neobtezoval vystoupit z auta a zkusit to), ta me stve. A stiznosti a reklamace nezabiraji.
BTW na te nedorucence z minuleho tydne je info o tom, ze jsou k dispozici GPS data z pokusu o doruceni, ale az "po prihlaseni". Co clovek musi mit za nejaky login na webu CP, aby se k tomu dostal? Moc rad bych videl, jak mi to v tech udajnych 11h dopoledne nekdo dorucoval, kdyz jsem tu sedel minimalne do 13h a nikdo nezvonil.