• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: nerikam ze jsou pro tebe primarni fotky ale dotaz znel na fotky.. jinak runkeeper je opravdu jen nazev nenech se tim odradit a za zkousku nic nedas, sam jsem ho dlouho pouzival
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: A uz si koukal na Strava.com? - fotky sice taky nema...ale oproti endu ma spoustu vychytavek.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RESCAPE: fotky pro mě nejsou prioritou číslo jedna. já jsem horskej cyklista, už název RunKeeper ve mně vzbuzuje obavu, že to je děláno primárně k něčemu jinýmu. :) rád si na kole máknu, ale nemám to jako prostředek na závodění, líbí se mi ta kombinace sportu s přírodou, zážitky, mobilita, takže i nějakou tu fotku si sem tam rád pořídím, nasdílím s kámošema atd. proto se mi ta funkce zaintegrovaná ve SportsTrackeru líbila, má to celé vyřešeno jednoduše a ideálně, krom toho, že půl fotky bez ptaní uřízne a tím ji celou zprzní. tohle kdo vymyslel asi nikdy nefotil. ale důležitější než fotky jsou ty ostatní funkce Endomonda, ty se mi líbí.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: jeste muzes prubnout runkeeper, ten co se tyce fotek funguje dobre
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Uz se to tu resilo, ze Endo neumi fotky. Ja jsem zastance nazoru, ze to je sportovni nastroj, ne turisticky pruvodce. Ale chapu, nekdo jezdi na kolo pro hezky fotky, nekoho zajimaji jen ujete km a časy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MILTRON: tak to byla rychlá sprcha! :) jediný, co zmírňuje moji bolest je, že SportsTracker ty fotky samovolně ořezává a to tak že dost, což neuvěřitelně prznilo záběry. no ale že bych byl teďkonc nějak veselej, to teda nejsem...
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ne !:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás, jde nějak k trati v Endomondu přidávat fotky? Používám to ve Sports Trackeru, ale nakonec asi přejdu na Endomondo, přijde mi celkově mnohem vychytanější, i když některé věci má Sports Tracker lepší a přehlednější. Díky.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    kdo z vas ma 910xt a mate problemy s kalibraci barometru? a neprisli jste treba na to jak kalibrovat s vypnutou GPS?
    SALO
    SALO --- ---
    RESCAPE: po 2 rokoch stale vydrzi okolo tych 15 hodin. nikdy som ale nemal zapnutu navigaciu
    celych 15 hodin, takze na tu otazku neviem odpovedat.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SALO: ta 800 by myslim mela mit vydrz taky tech 16 hodin +- pri klasickem zaznamu trasy
    jen tak pro info jak dlouho vydrzi baterka kdyz mas jeste zaplou navigaci?

nebo ta udavana doba je uz myslena pro navigovani?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: vacsi display :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: co z toho, co ma navic proti e500, na ty e705 vyuzivas?
    Krome mapy/nav teda.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Na nástěnku jsem přidal uživatelský seznam kdo čím a jak zaznamenává , případně používá za sporttester, budu rád když se přidáte, mohlo by to někomu pomoct pro případné dotazy. Dík
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: :D . ale je to fakt super má to svoje kouzlo:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: no prijde mi to jako nejakej obrandovanej DX budik. To nemusi byt nutne spatne :)

RESCAPE: to je ta jizda podle cary na displayi? :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: ne :) jinak na 500 nekdy pouzivam tu "pasivni navigaci" a je to i zabava podle toho jezdit. a to jakoze fakt
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: pointu chapu, resim uzitecnost pro me a zda mi to stoji za 5k navic... .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: bez nejaky verohodny recenze bych na to koule nemel do toho jit :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: jj, proto to tak opatrne pisu:) Oni maji i jine zajimave modely. 50E se da koupit i u nas - http://www.koladraci.cz/...r-bryton-rider-50e.html , ale asi to jen preprodavaji a nemaji k tomu ani zadne prislusenstvi.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: na tu baterku pozor aby to nebylo neco jak jsme tady psali predchvili ohledne toho fenixu.. aby plnohodnotnej zaznam nebyl na par hodin.
    jinak tohle vidim poprve tuhle znacku
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech Garminu Edge 500/800. Ja tak dlouho hledal alternativu, az sem nasel

http://corp.brytonsport.com/...cts/rider35?lang=cs - ma vyhodu, ze aspon dle popisu vydrzi dele baterie a dle meho prehlednejsi display. Ale neprodava se v CZ. Asi si ho ale brzy objednam nekde v zahranici. Nahodou, nemate tady nekdo zkusenost s jakymkoliv zarizenim od BRYTONSPORT ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam