• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    MILTRON: ve free verzi je co za vychytavku krom segmentu?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: A uz si koukal na Strava.com? - fotky sice taky nema...ale oproti endu ma spoustu vychytavek.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RESCAPE: fotky pro mě nejsou prioritou číslo jedna. já jsem horskej cyklista, už název RunKeeper ve mně vzbuzuje obavu, že to je děláno primárně k něčemu jinýmu. :) rád si na kole máknu, ale nemám to jako prostředek na závodění, líbí se mi ta kombinace sportu s přírodou, zážitky, mobilita, takže i nějakou tu fotku si sem tam rád pořídím, nasdílím s kámošema atd. proto se mi ta funkce zaintegrovaná ve SportsTrackeru líbila, má to celé vyřešeno jednoduše a ideálně, krom toho, že půl fotky bez ptaní uřízne a tím ji celou zprzní. tohle kdo vymyslel asi nikdy nefotil. ale důležitější než fotky jsou ty ostatní funkce Endomonda, ty se mi líbí.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: jeste muzes prubnout runkeeper, ten co se tyce fotek funguje dobre
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Uz se to tu resilo, ze Endo neumi fotky. Ja jsem zastance nazoru, ze to je sportovni nastroj, ne turisticky pruvodce. Ale chapu, nekdo jezdi na kolo pro hezky fotky, nekoho zajimaji jen ujete km a časy.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    MILTRON: tak to byla rychlá sprcha! :) jediný, co zmírňuje moji bolest je, že SportsTracker ty fotky samovolně ořezává a to tak že dost, což neuvěřitelně prznilo záběry. no ale že bych byl teďkonc nějak veselej, to teda nejsem...
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ne !:)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás, jde nějak k trati v Endomondu přidávat fotky? Používám to ve Sports Trackeru, ale nakonec asi přejdu na Endomondo, přijde mi celkově mnohem vychytanější, i když některé věci má Sports Tracker lepší a přehlednější. Díky.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    kdo z vas ma 910xt a mate problemy s kalibraci barometru? a neprisli jste treba na to jak kalibrovat s vypnutou GPS?
    SALO
    SALO --- ---
    RESCAPE: po 2 rokoch stale vydrzi okolo tych 15 hodin. nikdy som ale nemal zapnutu navigaciu
    celych 15 hodin, takze na tu otazku neviem odpovedat.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SALO: ta 800 by myslim mela mit vydrz taky tech 16 hodin +- pri klasickem zaznamu trasy
    jen tak pro info jak dlouho vydrzi baterka kdyz mas jeste zaplou navigaci?

nebo ta udavana doba je uz myslena pro navigovani?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: vacsi display :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: co z toho, co ma navic proti e500, na ty e705 vyuzivas?
    Krome mapy/nav teda.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Na nástěnku jsem přidal uživatelský seznam kdo čím a jak zaznamenává , případně používá za sporttester, budu rád když se přidáte, mohlo by to někomu pomoct pro případné dotazy. Dík
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: :D . ale je to fakt super má to svoje kouzlo:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: no prijde mi to jako nejakej obrandovanej DX budik. To nemusi byt nutne spatne :)

RESCAPE: to je ta jizda podle cary na displayi? :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: ne :) jinak na 500 nekdy pouzivam tu "pasivni navigaci" a je to i zabava podle toho jezdit. a to jakoze fakt
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: pointu chapu, resim uzitecnost pro me a zda mi to stoji za 5k navic... .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: bez nejaky verohodny recenze bych na to koule nemel do toho jit :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: jj, proto to tak opatrne pisu:) Oni maji i jine zajimave modely. 50E se da koupit i u nas - http://www.koladraci.cz/...r-bryton-rider-50e.html , ale asi to jen preprodavaji a nemaji k tomu ani zadne prislusenstvi.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: na tu baterku pozor aby to nebylo neco jak jsme tady psali predchvili ohledne toho fenixu.. aby plnohodnotnej zaznam nebyl na par hodin.
    jinak tohle vidim poprve tuhle znacku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam