• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    RESCAPE: mas to tam :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: tak vítej v dalším levelu a ať slouží, a nezapomeň na update nástěnky :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak jsem konecne vyresil dilema E500/E800, koupil jsem bazarovou E705 :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je mozny, otazka je komu to nemerilo presne podle skutecnosti? tipoval bych pro android. ale na tom symbianu to zase zere min baterku ne?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    RESCAPE: jojo, má. a taky jsem zjistil, že jemu ten SportsTracker měří úplně jiný ujetý vzdálenosti než mě. ujeli jsme spolu včera cca 85 km, cyklocomputery nám každýmu naměřily téměř shodnou trať, ale jeho ST naměřil o cca 5 km víc a můj ST měří vždycky tak o cc 10% míň. než computer.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MICKEY_MOUSE: nema symbian? sports tracker funguje i na starejch symbianech, to by mohlo byt tim..
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    btw kámoš používá SportTracker na Nokii a tvrdí, že jemu se po vybití baterek zaznamenaná trasa automaticky obnoví, čili nepřijde o to, co stihl telefon nasnímat. Tak jestli to funguje v každým OS jinak, těžko říct. Mně když na Androidu dojde baterka, tak je všechno v čudu. Máte někdo s Androidem a ST jinou zkušenost?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MICKEY_MOUSE: no vzhledem k tomu, ze mam Sarku 5 km od baraku po asfaltu, tak mi na tom nic spatnyho neprijde. Staci ti to takhle? :)
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    ZATAMOKO: no pokud jezdis na horakovi tam, kde se da jet i na silnicce, tak je neco spatne. :) staci ti to takhle nebo potrebujes vyhecovat jeste vic?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: no prave, abych si mohl rict, ze jsem jel na mtb a ti pekelnici predemnou na silnickach ;]
    Proste me to jen zajima. Od toho ty sluzby jsou ne? Srovnavat se a hecovat se :]
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: a na co ti ta informacia vlastne je? bud si isiel rychlejsie alebo nie, vsetko ostatne je uz iba o hladani vyhovoriek. :)
    WERT
    WERT --- ---
    GOSHEWAN: uz se delaji bluetooth senzory, takze pridavny moduly nejsou potreba... al lze tak mit pripojenou treba externi baterku v baglu.

VYdrz je pak nejakejch 10+ hodin, mozna vic...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: hm, skoda, ze tam aspon nemaj road/mtb, aby clovek aspon vedel proti cemu jel. Takhle se usuzovat jen podle rychlosti a fotky v profilu :]
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: musis kliknut na datum, to ti zobrazi celu jazdu. ale uvidis to tam iba ak to ma dany clovek vyplnene.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Je na strave u segmentu nekde videt, na jakem kole to kdo jel?
    Mozna to je jen v placeny verzi(?), nebo jsem slepej :]
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    KUBATKOREBEL: diky za navod .. pomohl
    KUBATKOREBEL
    KUBATKOREBEL --- ---
    PSYSBEE: Jde to, neznam tedy konkretne zamereny nastroj, ale GPX soubor si muzes otevrit v notepadu (nebo notepad++ je na to asi lepsi) a souradnice prvniho bodu zeditovat na pozadovany.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja na ty kalorie nekoukam, ale dokazu si predstavit, ze pokud clovek pouziva jen jeden nastroj, tak to muze srovnat alespon relativne, coz uz muze k necemu motivovat.

Jinak dnes si pujdu vyzvednout http://www.alza.cz/raikko-usb-accupack-5200-d213696.htm a snad uz problem s baterkou nebude [: A nez mi zacnete rikat o nezpochybnitelne vyhode GPS trackeru a jejich vydrzi tak dodam, ze nekolik kamosu si to taky trackuje s mobilem a taky maji problemy s baterkou a tahle krabicka vystaci pro vetsinu z nas (:
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    ZATAMOKO: Pro iPhone se delaji nejake pridavne moduly, ale zatim jsem to prilis nezkoumal.

MICKEY_MOUSE, MICKEY_MOUSE: Tohle se mi parkrat stalo a na iPhone mam vzdycky ulozenou celou trasu + fotky az do chvile, nez dosla baterka. Pokud to tam nemas (a pouzivas iPhone), tak musis updatovat aplikaci, protoze to prislo az s nejakym updatem. Od toho updatu se mi nestalo ze bych o zaznam prisel.

RESCAPE: GPX to sice primo neuklada, ale trasu ma interne v telefonu, na web ji nahraje az po skonceni.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    SALO: ja ty kalorie z endomonda prakticky doted pouzival k hubnuti spolecne s kaloricketabulky.cz , kam jsem si psal co denne nazeru a zhubl jsem 30kg za 5 mesicu(to zni trochu jak reklama :). neni to moc presne, ale orientacne ti to ukaze jak na tom jses. jde hlavne o ty informace typu dnes jsi zral hodne tuku, malo sportoval, budes nadale burt..

a stejne je hlavni to , ze se vsichni hejbem, tu radost z pohybu zazijes s jakymkoliv testerem :). endomondo pouzivam proste proto, ze mi prislo jako prvni pod ruce..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam