NIXX: I u starších je lepší. Scosche i TomTom. Garmin to podělal. Jejich ORHM je k ničemu, nespolehlivé, nikdy nevíš, jestli je chyba 10 nebo 20 bpm. Kdybych to věděl, tak to nekupuju.
Scosche jde používat i na trénink, chytí splehlivě i intervaly.
Tempo prý umí spolehlivě Suunto i Polar V800.
Je to o hodnotách firmy. Garmin túní marketingové specifikace, ale jeho hodinky jsou podprůměrné, byť na první pohled hezké.
Datové pole se zónou je lepší pro orientaci, rychlejší percepce. Jasně, že se bez toho dá obejít, ale konkurence je lepší. Výrazně. Aplikace na Connect IQ dělaj amatéři, bez designových zkušeností, všechny jsou ošklivé, nepřehledné a moc nefungují. Fakt jsem se snažil hledat. Nejméně ošklivé a nejvíce přehledné je asi
toto, ale nefunguje to s intervaly, a neumí pauzu.
Stříbrná verze se nedělala s OHRM a safírovým sklíčkem (minimálně v době, kdy jsem to kupoval, pokud se teď dělá).
Spoustě lidí F3 uričtě vyhovují. Na pořádné běhání ti stačí mnohem míň, jen foodpod a sport tester i bez gps. Gps hodinky nejsou o namakanosti běžce. Je to o svobodě nemít hromadu hejblátek. Ale sport tester, který špatně měří tepovku a tempo není dobrá investice, i když je zabalený v titanu.
Můj názor je, že jsou F3 na píču, protože se rozchází očekávání, které buduje jejich marketing se skutečnou kvalitou roduktu.
Nemám problém, že má někdo jiný názor.