• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: minulý týden jsem narazil na problém s Trendy Run fieldem: když použiju vestavěnou funkci pro intervalový trénink (menu/training/intervals/do workout), tak Trendy Run ignoruje kola (laps) a všechno cpe do jednoho. Přitom vestavěné fieldy (lap time, lap pace, lap distance) fungují dle očekávání. Kdybys měl čas/chuť to opravit, bylo by to super - mám jinak tenhle field docela rád :-)
    MINER
    MINER --- ---
    MINER: funguje to spolehlivě, tak jsem ten data-field s trendama šoupnul do Store, kdyby to někdo chtěl: https://apps.garmin.com/en-US/apps/75b73ffc-731b-4b6a-be62-2d739e0dbad7
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Doporučili by jste nějaké odborné měřící pracoviště poměr cena výkon na zjištění tepovek, zon a dalsi mereni ?
    Máte nějaké oblíbené :) ?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Servis vyměnil.
    MINER
    MINER --- ---
    Tak mě štve to Garminí UI, že jsem po šesti letech sáhl na kód u udělal něco velice blízkého running datafieldu, co jsem nadesignoval: https://www.behance.net/gallery/35894907/Running-metrics-on-a-single-screen-no-distraction

Není to úplně finished, udělal jsem si to hlavně pro sebe, ale na Fénix 3 mi to běží spolehlivě bez failů.

- graf tepovky je za poslední půl hodiny
    - graf tempa je za 5 kol (uloží se při ručním i automatickém kole) + tempo aktuálního kola

Heart rate zones jsou zatím hardcoded moje, protože dokud se to nedá do store, tak ten prg nemůže číst zóny z profilu. Ale je tam připravené čtení z profilu.
    Lap pace to počítá samo a neshoduje se to s lap pace Garmina, protože ti kokoti ho neexpozují na API a počítají si ho nějakou automagií, takže to tempo není přesně čas/dráha.

Kdyby to chtěl někdo zkusit, stačí dát bin/.prg do garmin/apps a vložit jako datafield na samostatnou stránku.
    GitHub - myneur/HeartRateRunner: Garmin connect IQ HeartRateRunner fields
    https://github.com/myneur/HeartRateRunner

Pokud to někomu funguje i na něčem jiném než Fénix 3, tak jsem zvědavej.

Kdybyste si to chtěli upravit pro sebe, tak v klidu.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: tak to je výměna
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ:
    Tak asi fakt vymena. Zatim zadna SMS z Garminu, ale pres RMA status formular vidim popisek.
    V rámci opravy došlo ke změně sériového a ID čísla přístroje. Nové číslo přístroje je: XXXXXX
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: 30d je zakonem dána reklamační lhůta do který to mají stihnout. Garmin pan ale říkal že zkušenost je max 14d
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Chm, takže budeš 30 dní bez hodinek, jo?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: vzali to na reklamaci, na prodejně se stejně divili jako na podpoře. Nikdo se s touto chybou nesetkal. Uvidime do 30d
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Kdyz to rozchodej na pockani, tak asi ne... Myslel jsem, kdyby jim to neslo.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Co si posledne pamatuju tak jsem zamykal system i aktity, pridaval novou aktivitu Kardio a paroval novy HRko - už jsem jedno měl napárované, druhý co mám jinde jsem přidal poprvý - Jakýsi beuer od drivejsich hodinek, ale je ANT, vadit by to nemelo.
    Z ceho vychazis, ze dostanu novy ? Podle me se pripojej v diagnostice a udelaj nejaky master reset. V Diag obrazovce pri pripichnutym USB se hlasi ve win jako Garmin USB GPS, ale mass storage ani ranu :( Pocitam ze pres to to nejak dokazou.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Je to nepříjemný, ale alespoň ty dají nový kus... Jsou v záruce, ne? Pak to taky zkusim takhle zamknout, mám na dispeji škrábanec a potřeboval bych je taky vyměnit :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Podle me to bude odflinknutej FW. Zamyka obrazovku driv nez najede pouzitelnej system. To by snad nemelo delat prave pro pripad kdy si chces udelat master reset.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Tak snad to bude jen nějaká blbost... Chce to mít minimálně 2 zařízení Garmin, pro všechny případy :))
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Neví :( Odnesu je na prodejnu. Třeba tam něco vymyslí, i když pochybuju. Jako na potvoru, zrovna když má být pěkně :)
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Tak nejdřív bych si do Garmina zavolal, třeba ti poradí po telefonu a nebudeš muset nikam jezdit...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Neřešeil jste někdo ? F3HR - Asi SW bug, zamknutý tlačítka (nastavil jsem zamknutí v rezimu hodinek + aktivita ) i když chcete zařízení uvédst do továru, LoL ?

Stala se mi taková nemilá věc. Hodinky Fenix 3 HR se zničehonic zamkly a nejde je ovládat - odemknout a dostat se do menu. Pokud udělám soft reboot pomocí Light (20s) dostanu se do stavu kdy koukám na obrazovku jestli chci smazat uživatelská data ( chvíli předtím na obrazovce se zobrazí ikona zámek tlačítek ) nejde se přepnout na ano či ne. Jediné co zbývá je vypnout hodinky přes LIGHT. Zpět do režimu hodinek se dostanu když je opět vypnu přes LIGHT a po startu držím UP. Nastartují a zdá se že fungují ok, jen je nelze ovládat. Po připojení na kolébku se mě dotazují zda chci režim přenosu souborů, nelze opět kvuli zamknutým klávesám odemknout a přejít aspoň do transfer modu. Master reset nelze také provédst. P 1x i 2x pípne ale nic se neděje ... odhaduji to opět na zamklé klávesy. Nějaká rada jak hodinky zprovoznit bez navštívení prodejny na Černém mostě a následný servis ?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    BATY: ještě to zvážím. díky. pravdou je, že mě celkově ten telefon dost štve, seká se a je někdy stráášně pomalej...že ho budu muset asi vyměnit tak, jako tak.

SMOKY: to jo, děsnej.-) dřív se mi tak marnej nezdál, njn
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PETJULE: Minimálně 1GB , ale radši 2GB to snad mají dneska i telefony v laciným segmentu. Ten Samsung co máš je opravdu superkrám :).
    BATY
    BATY --- ---
    PETJULE: Není lepší si koupit nějaký sporttester? Pak můžeš s telefonem dělat co chceš a ani ti to nebude vybíjet baterku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam