• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCKOWSKI: jak hodinky sparujes s Garmin Connect, tak se udaje hned posilaji na endomondo a jine sport trackery, ktere chces mit synchronizovane. Byl jsem puvodne na Endomondo, presel jsem na Strava.com a to je vetsi prdel :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JOPS: ha - už jsem to našel a fakt to tam je - takže dobrý
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    NAVARA: co jsem četl, tak i v recenzích to při plavání bylo mimo...

JOPS: měl jsem na vyzkoušení samsung gear fit2 a po víkendu jsem ho vyměnil za tohle - sice to bylo krásný, ale baterka cca 40 hodin bez GPS a aktivit...
    S tímhle jsem spokojen, a notifikace z mobilu mi stačej... bez drátu jde všechno fajn...

Synchro s Endomondem jde taky? To jsem neště nezprovoznil. Zkusím to. Škoda, že nejde google fit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JOPS: nepotřebuje to zkalibrovat? přeci jen počet temp na bazén budete mít oba (výrazně) někde jinde
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCKOWSKI: přesně bral jsem to z tohohle důvodu. Poměr cena výkon. Co se týče výdrže, tak 13 hodin na kole s GPS to vydrželo. Jeden den 7 hodin, druhy den 6 hodin a jeste byla rezerva. Jinak na plavání v bazénu to je nepoužitelné. Mně jako neplavci to bazény brutálně přidávalo, bratrovi kterej hodně plave, tak zase to bazény ubíralo.

Jinak trasy synchronizuji se Strava.com a endomondo. Funguje to super
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JOPS: tak designově to pravda není žádný zázrak... ale poměř cena výkon mě baví - za tuhle cenu moc trackerů s GPS a slušnou výdrží není...
    Jak dlouho Ti vydrží baterie? Já jsem zvládnul týden s každodenní aktivitou a celkem asi 1,5h GPS.
    Nějaké tipy na aplikace nebo na používání?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCKOWSKI: Yep, mam ji :) ale neco tak designove hnusnyho, aby clovek pohledal :) jinak to pouzivam jenom na kolo
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Zkouším nejdříve tady, pak nabídnu dál - pokud byste někdo měli zájem o TomTom Spark, ozvěte se do pošty a domluvíme se.
    Zakoupeny počátkem loňského července, používané párkrát na výlety na koloběžce. Plně funkční, bez jakékoli závady, poškrábání, poškození. V černé barvě.

Zbavuju se jich z jediného důvodu - na zápěstí už mám Garmin Fenix 5. 8-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Ahoj všem, hlásím se do auditka po zakoupení Vivoactive (HR)...
    je tu ještě někdo s touto hračkou?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MINER: Je super, běhám už primárně s tímto screenem, tak jsem ti to ohvězdičkoval.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Ahoj zeptám se, máte někdo hodinky od Tomtom? Vím že jde údaje přenést i do Endomonda a potřeboval bych vědět, jestli je možné poslat je i do Runtastic. Dík moc.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    tak to bohuzel.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: jakoze .fit, ve kterym je treba kolo i beh?
    NYX
    NYX --- ---
    Nemate nekdo prosim soubory s nejakou multi-sport aktivitou? FIT, PWX, TCX apod...beru vsechno :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: MINER: Po krátké mailové konverzaci jsem je ještě proprudil na fóru a tohle je zatím výsledek: "We do have plans to fix this issue, but it hasn't been prioritized. I'll ask to see whether we can look into this sooner rather than later."
    https://forums.garmin.com/showthread.php?367741-ontimerlap()-not-called-when-using-workout-system
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: tak jenom z odstupem mesice referuju ze F5 jsou uplne skvely, koupil jsem nakonec ne-X verzi, v safiru a sem velmi spokojeny - velikost akorat, vypadaji dobre, vsechno funguje, rychly lockovani gps, skvela vydrz atd. atd. muzu jen doporucit ..

btw kolega si koupil S-ka a funkcne je to samozrejme to samy, ale vypadaj podle me jako hrozny laciňáčky (coz u hodinek za 15 zamrzi :))
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: napsal jsem jim na https://developer.garmin.com/contact/contact-us - třeba to k něčemu bude...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam