• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Poecraft | Gem Planner | Path of Exile Tools
    http://poecraft.com/gemplanner
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI: Mam s tim bohaty zkusenosti :D Uz jsem levlil supporta hodnekrat.

Rozhodne pockej az budes mit shavs, bez toho to je o nicem. Sice to jde jet se Solaris Lorikou (na sc).
    ¨
    Offense se vubec neboj, jed full suport a offense ti zajisti ofensivni aury.. Me se hodne osvedcilo jet dual totem s bladefall a s tim jsem dojel na level 90 :) Skoro solo (char Maruv_Support kdybys chtel juknout na HC v mych charech)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    máme ještě čas, tak co si zahrát dračák, než se to stáhne? ;)
    Path of Paper: Exiled E01 - A Path of Exile roleplaying game
    https://www.youtube.com/watch?v=qnd16AlDT6s

omg ten Ziggyho úvod ::: LOL ::: to jsou ale nerdi! :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EXILED! - Starting Strong in 2.6 Legacy League - Starter Builds & Theorycrafting ft. Zizaran : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5x7e9s/exiled_starting_strong_in_26_legacy_league/
    - I would love to meet Atziri's sister. She got 4 butts ::: - ZiggyD 1:13:40~
    - See, I think Ziggy is wrong about this. So far we've had three hearts, four breasts, next is going to be five butts. Not just four.
    - Five butt cheeks... So 4 a-holes
    - One reflects.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    EVILMIND: presne to jsem hral v minule lize, ale byl jsem polovinu casu linej castit wither a spell totem .. t1 to v ll verzi bude :D

EXI: pojedem start ve triclenne parte, ale rikas tedy, ze bez ll je to malo support?
    EXI
    EXI --- ---
    NYRLEM: solo leveling aurabot bylo pro me naposled docela utrpeni.. ale da se to kdyz investujes do ofenzivy a pak respecnes... nejvetsi kamen urazu ze jsem pak chtel shavs, ale nedostal jsem se k nim, takze horsi aury a bylo jich pomerne malo (zadnej lowlife).. imho nejdriv nasetrit na shavs, pak rozjet support
    EXI
    EXI --- ---
    EVILMIND: jj toho presne jsem jel pred par ligama, dostal jsem s k tabule +1 a byl to cajk
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    ja nakonec pojedu blight na occultistovi .. je to podobne essence drainu, ale musim mackat o jeden skill min a s holi a flaskou to permanentne regeneruje es :) myslenku na spojeni leeche a regenerace ci jsem prozatim odlozil na druhej char ..

btw. kamos me premlouva, abych najel aurabota .. da se to hrat i na solo nebo to bude fun do party?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    EVILMIND: dik za tip to bych chtel zkusit... i kdyz teda tabulu rasu jsem v zivote nemel tak nevim :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EXI:
    EXI: Vitej do klubu :) ja uz se nastesti usadil na jedny myslence a vsechny odbihani jsem zabil :D

Ale na ssf me naprosto nezajima co je meta a co bude drahy :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: zaklad je prezit s prvnim buildem do map a cca lvl 85, pak uz zbytek ufinancujes :D
    EXI
    EXI --- ---
    kua si projizdim ruzny buildy a mam v hlave zmatek.. je to ho tolik co bych chtel vyzkouset :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: mě nejvíc sere, že jsem si na to kdysi přišel sám, začal to trochu hrát a pak zjistil, že jsem objevil meta build, kterej hraje každej. Ach jo :D
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    oh my old spaghetti flying god
    Legacy League Build Starter Ideas : pathofexile
    https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/5ww3rp/legacy_league_build_starter_ideas/
    cituju: "FLAMEBLAST TOTEM. Because i have no imagination and i hate myself" :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: Be, muj posledni profile mmmkay. Ale radsi Jed neck svyho at si muzem pmpct a me konkurovat.
    EXI
    EXI --- ---
    MARSHUS: :) je nejakej guide, ze bych se mrknul?

HRAFNAIN: asi to tak vypada :] totemy jsem nejel dlouho a flameblast nikdy
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    EXI: pojedu muj posledni rip. Pekny bufy mi nachystali :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WASQ: do party to neni, vsude se pise ze ve dvou jeste trochu, a ve trech uz jdes jen jako turista
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    WASQ: kdovijaky to neni, potvory chcipaj pomalejc, takze je McFlufferi a BVaderunneri pomydli raz dva, ale to proste nespocitas. za me dobry.
    pravda, na ssf idealni, takovej tichej konicek
    a nikoho v parte tim neurazis, na rozdil od SRS, CoC Dischargeru, Specter summoneru apod ů)
    a treba u bossu to sice neni primo efektne videt, ale ten zivot jim jde dolu, hotovo. a dojede, i kdyz vsichni zdrhnou.
    EXI
    EXI --- ---
    WASQ: v parte bude hur fungovat contangion, nehlede na to ze samotnej essence drain je pomalej.. nez to tam dolitne, bude to uz mrtvy od spoluhracu imho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam