• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Path of Exile 3.0.0: The Fall of Oriath Patch Notes
    Forum - Patch Notes - Path of Exile 3.0.0: The Fall of Oriath Patch Notes - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1930316

Tak na dnešní večer máme co dělat :)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Na rozdíl od nového řešení chill a shock kde se mění síla efektu a je daný čas, to u freeze nejde, protože buď je z bosse nanuk nebo není. Je to ale prakticky poslední imunita, všechny ostatní se zrušili se zrušením DD. Šlo by řešit úpravou času oproti stávajícím 60ms, dáním "rezistence" nad standardních 75% kdy by boss měl nějakou procentuální šanci freeze a obecně ailments odolat.
    Nicméně pamatoval jsem si že se to někde řešilo, viz:
    Forum - Development Manifesto - Damage Over Time Changes - Part 2 - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1894471
    pokud to nechcete hledat:
    We intend to make changes to Chill and Shock that we'll be trying out during the beta to further help this situation, making ailments more useful against very high-health enemies without them making the content too easy. We'll be revealing more information about this later.
    Some bosses that had Freeze Immunity will instead have a slow protection effect, so they won't be immobilized by Freeze. Instead, they'll be slowed significantly.

Nicméně vzhledem k množství úprav bych čekal patchnotes zítra, což jsem i někde tuším dneska zaznamenal.
    sry za smáznutí, chtěl jsem jen něco doplnit...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    HRAFNAIN: Kdo to dočetl až do konce, neexistuje.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Ty patch notes sem patří celý! :))

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Hukot:
    Players who want to change their bandit reward choice will have immediate access to maps.
    Puncture's description has been reduced to 35%
    Added a new economy
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    podle me ta puvodni zmena byla ok, je to proste uplne zadarmo spousta dmg, aniz bys neco obetoval

a nechapu proc se tam mluvi jen o chill a ne o freeze - prijdou teda bossove o imunitu na freeze (kterou ma fakticky kazdej), nebo ne? bych klidne nejakej permafreeze build oprasil, jestli uz to nebude jen na mapovani :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: Mě tyhlety shitsormy fakt nebavěj.

Nehledě na to, že první příspěvek pod "hej, uznali jsme reakce komunity a uděláme to jinak" je ZASE stěžování si. Kokoti, fakt.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    GORDHART: Jo, byl jsem mimo, zaznamenal jsem zpětně trochu shitstorm, byť musím říct, že jsem byl tak trochu na té straně a ty navržený změny mi vůbec nevadily...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    MRORANGE: ty jo, oni vycouvali z těch změn chargů.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    Balance Changes to Chill, Shock, and Charges:
    Forum - Development Manifesto - Balance Changes to Chill, Shock, and Charges - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929712

Jeví se mi to jako buff, zvlášť u shocku, nebo to čtu špatně? Aneb trochu jsme přiostřili bosse, tak vám musíme vrátit trochu dmg. A že budete ještě snáz likvidovat normální moby? Who cares, clearspeed meta!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    po tomhle jsem vzdycky touzil!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: a to byla vlastne instalace bety, ne regulerni start :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GURBON: Budou se snazit aby to slo hned, vzdycky jsem se dostal nejpozdeji dve hodky po spusteni. Snad nebude zas nejaky druhy update, ktery me shodil z fronty a meho krasneho mista :D

Ale zatim nejsou jeste ani informace na update filtru, takze patch notes asi jeste nebudou. Cekal bych nejdrive ve stredu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To si nepamatuju, vetsinou byla jen nejaka potiz s instalaci, co zmizela do hodiny, akorat naposled to fungovalo jen pro steam - ale nez jsem se tam regnul tak se to stejne rozjelo normalne... :-)

Ja budu asi hrat ten blade flurry, sice jsem ho ted hral dvakrat v tech kratkejch ligach/bete, ale nikdy jsem ho nedotahnul na endgame, tak me fakt zajima jak to bude fungovat.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Je uz nekde nejakej finalni changelog?
    Docela bych ocenil kdyby to slo hrat hned po spusteni, pri tech minulejch ligach to bylo vzdycky hratelny v podstate az rano.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GORDHART: Ještě netuším, asi se rozhodnu bezprostředně před. Ale rozhodně budu zase hrát nějaký non meta build s výjimkou RF, který mě prostě baví.
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Jo, taky bych to tak viděl, škoda jen že se mi MTX odměny dost nelíbí.

Doufám že změny v ulehčení CPU a GPU budou dostatečné pro můj obstarožní kousek abych si mohl zkusit storm burst...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: to vypada v pohode, napocital jsem tak 37 lehkejch :-) ta predposledni je ovsem obzvlaste brutalni
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    ORBIT: Já jsem docela slušně nahajpovanej. Intenzivně jsem se bránil spoilerům, takže půjdu do 3.0 plnej překvapení :)

Co budeš hrát?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OK, už se těším, už to všechno leze pomalu ven :D

Challenge:
    Forum - Announcements - The Harbinger League Challenges and Rewards - Path of Exile
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1929170
    sice odměny jsou krapet ošklivý, ale to je fuk :D Nový akty, hafo bosíků, skilly, nový Uniques. Kurnik já se těším:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam