• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: mam to presne obracene, dlouho se si rikal jestli ty exalty nezrusili... a kdyz uz konecne pad, hodil jsem ho na rukavice a pridal mi 8 armoru :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ne kazdy je asi pouziva..
    Imho pokud je neresis na challenge, tak jsou k prdu :D

A zajimavy je ze jde plnit panteon i bez rozesrani shapnutych map. Staci vytocit mapu s double bosem a zabit jen jednoho. Imho fakt uzitecne. Splnis panteon a mapa zusatne nesplnena.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě v týhle lize zatim padly tři exalty a jedna flaška. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja jsem je jako suse nakoupil, nejdriv kvuli challenge, a pak abych si maxnul ty velky pantheony, co pouzivam. Jinak mi jich za celou dobu padlo tak asi 5, takze celkem nechapu, proc je to tak levny od zacatku.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: já nemám ani jednu :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: tak to si mě uklidnil :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: vsem nepadaj :) Ja mam 1x91 1x85 a za celou dobu mi padly 3
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě s té hry jebne, v harbringer mapě mi konečně dropla 2 x flaska na vylepšení panteonu. Nvm jak to máte s dropem vy ale todle mě vylozene vytaci. Kamosum z guildy to pada jak na bezicim pasu od lvl 70 t1 map a já se musim domrdat na 87 lvl bezet t10 harbringr mapu aby me to milostive droplo flasky ktery ostatnim padaj furt....

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: zase kdyz to probehnes znova, tak sice paberkujes co se nevešlo, ale naleznes poklady obcas ;]
    ale praktický to neni, to ne :
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: mno už sem začal dělat taky.... chjo O_o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja teda pred bossem vzdycky delam portal, i kdyz nemam v planu umrit, tak co kdyby... ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GURBON: presne!

a od ty doby, co jsem si stěžoval, tak mi v beyond mapach sotva lezou ti nejpomalejsi zombici ::: vo spálenejch altech nemluvě, myslis, ze narollujes seawitches? zapomen ::: ted uz aspon vim, kam to teče! ::: to by se jeden posral, zákon schválnosti :D
    zatracepený rng ggg! ;P
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja vedel ze nam to ty xboxari rozbijou! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: xD mno takhle sem se na to ještě nepodíval :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: jj ta neobnovena mapa mi taky sere :::

ja to beru jako 42. challenge [41 je muj kompl] :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: nepochybne, ja jsem spatnej beta:tester, ani si nejak nestezuju :::
    obcas to zamrzi, ty uber bossici neco stoji, ale da se s tim zit :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: Tak to já se teď začal potýkat s novinkou, která se mi taky neděla. Na mapách kde se vbíhá k bosovi do arény v podzemí. Vběhnu tam a hra natvrdo zamrzne......
    takže jak kokot to musim znova zapnout doběhnout tam přes mapu, která zase neni vidět, jelikož se to neuloží. A musim ho hned ripnout, jelikož když tam vběhbnu na potřetí tak to opět zamrzne.... mam už rudou mlhu před očima
    No potěcha pro srdce. GG GGG
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    no a co myslis po patchi ::: crash :::
    a nejhorsi je, ze kdyz jim clovek chce vynadat, tak je stejne musi pochvalit ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HRAFNAIN: kolega v guilde mel vcera nejakej perm crash na Atziri triu, jak tam vleze tak proste vzdycky, a zkousel jinej char a ten to nedela, takze nejakej reprodukovatelnej bug...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    novej patch hlásá ::: "Fixed a client crash ..." ::: lol :::
    dear ggg
    ale vpoho spoko, většinou se vrátim živej a portály tam jsou :::
    občas taky ne, a to nasere :]
    (ale to se stává zřídka, jen u těch důležitějších misí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam