• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ja to nezkousel, ale kazdopadne chvilku to bylo 1:25, coz bylo fakt podezrely, a celkem jsem o tom uvazoval - nicmene, ted rozpoustim chaosy ve snaze najit perandus trove, takze jsem nakonec nemenil nic. Aktualne je 1:32, ale podle tech nabidet tam bychl spis tipnul, ze realna hodnota bude 1:36, ostatni vypadaji fake. Coz je ale kazdopadne porad dobry no.
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: jak to s tou cenou opravdu je? Zkusil je nekdo za ty nizky ceny nakupovat? Mam jeste dalsi 2 veci na ktery by se mi hodilo 8 armoru.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: jo, ten jsem potkal predevcirem na monstrous treasure, jako uplne posledni na mape :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    tak sem potkal unikatni strongbox, zaraduju se co znej asi vyleze.... mno tak vylezlo 6 spiritu do prazdne oblasti kde nemeli koho posednout :)
    https://steamuserimages-a.akamaihd.net/...9614119847497589/BE2DBFD450A4F4FC2E21AAC87CC41473B9F80294/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tak ted je cena exa tak nizko, ze uz jsem taky premejslel, ze si na necem zagamblim

jako kolega z guildy, co dropnul nejakou 160% phys wandu, na 3 annulmenty z ni odmazal vsechny ostatni staty, a prisel ze tam chce dat za 2ex craft multi, protoze nema jeste L8 Elreona
    kdyz docraftil, tak zjistil, ze tam je lepsi wanda za 15c :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    GORDHART: mam to presne obracene, dlouho se si rikal jestli ty exalty nezrusili... a kdyz uz konecne pad, hodil jsem ho na rukavice a pridal mi 8 armoru :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ne kazdy je asi pouziva..
    Imho pokud je neresis na challenge, tak jsou k prdu :D

A zajimavy je ze jde plnit panteon i bez rozesrani shapnutych map. Staci vytocit mapu s double bosem a zabit jen jednoho. Imho fakt uzitecne. Splnis panteon a mapa zusatne nesplnena.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě v týhle lize zatim padly tři exalty a jedna flaška. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja jsem je jako suse nakoupil, nejdriv kvuli challenge, a pak abych si maxnul ty velky pantheony, co pouzivam. Jinak mi jich za celou dobu padlo tak asi 5, takze celkem nechapu, proc je to tak levny od zacatku.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SKUNK23: já nemám ani jednu :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    GURBON: tak to si mě uklidnil :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    SKUNK23: vsem nepadaj :) Ja mam 1x91 1x85 a za celou dobu mi padly 3
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Mě s té hry jebne, v harbringer mapě mi konečně dropla 2 x flaska na vylepšení panteonu. Nvm jak to máte s dropem vy ale todle mě vylozene vytaci. Kamosum z guildy to pada jak na bezicim pasu od lvl 70 t1 map a já se musim domrdat na 87 lvl bezet t10 harbringr mapu aby me to milostive droplo flasky ktery ostatnim padaj furt....

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    EVILMIND: zase kdyz to probehnes znova, tak sice paberkujes co se nevešlo, ale naleznes poklady obcas ;]
    ale praktický to neni, to ne :
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: mno už sem začal dělat taky.... chjo O_o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja teda pred bossem vzdycky delam portal, i kdyz nemam v planu umrit, tak co kdyby... ;)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    GURBON: presne!

a od ty doby, co jsem si stěžoval, tak mi v beyond mapach sotva lezou ti nejpomalejsi zombici ::: vo spálenejch altech nemluvě, myslis, ze narollujes seawitches? zapomen ::: ted uz aspon vim, kam to teče! ::: to by se jeden posral, zákon schválnosti :D
    zatracepený rng ggg! ;P
    GURBON
    GURBON --- ---
    ja vedel ze nam to ty xboxari rozbijou! :)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    HRAFNAIN: xD mno takhle sem se na to ještě nepodíval :-)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SKUNK23: jj ta neobnovena mapa mi taky sere :::

ja to beru jako 42. challenge [41 je muj kompl] :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam