• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ah super, to docela pomohlo, dik!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: mapy jedine live search, vetsinou ti neodpovidaji proto, ze je davno prodana, a je uz nebavi to furt lidem psat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jedu slayer/trickster takze krome leeche mam i regen. Tj. neumru kdyz zrovna je smula ze kolem neni z ceho leechovat, treba ve tme... :)

MEPHISTO: primarni je drzet darknest resist na 75, a radiusu tak, aby byl kladny (plus sam uvidis jestli to neni malo). Potom pocet flaru, protoze pokud se nechces zdrzovat a chces prozkoumat celou trasu soucasne s jedoucim vozikem, tak jich potrebujes hodne na jeden run (vic nez je 8 za ktery je chall).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Btw, jak kupujete mapy? potrebuju kupovat po jedne chybejici mapy, abych si vyplnil atlas, v 90% pripadu mi lide neodpovidaji, vubec. Netusim cim to je?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jako ja to chapu, ten arc totem byl v pohode.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: SSF ma uplne jinou mechaniku a tempo :)
    pokud ocekavas to same, budes zklamany, ono to je opravdu o hodne jine. Hrajes jinak, delas jine buildy..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEPHISTO: zalezi co chces delat, jestli pushovat delve do hloubky, tak primarni je light radius na voziku. Jestli behat ve tme, tak darkness resist + flare count + flare radius, imho. Zasobnik zvetsovat podle potreb tak jak ti bude narustat cena za delve
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čauky.

Hele jsem PoE nooba a snažím se pochopit, co dělám v dole špatně. Aktuálně jsem na 32lvl a nedaří se mi přijít na cestu k 'neobjevené nodě'. Tady vaše posty jsem si přečetl a doma to vyzkouším, nic méně.. mohl by mi někdo poradit pořadí věcí, co udělat před tím, než se do hledání a výpravy do temnoty pustím? Já jsem zatím udělal toto:

1. zvýšení kapacity zásobníku síry lvl 2
    2. zvýšení rezistu na temnotu lvl 2
    3. zvýšení light radius

Co byste mi poradili pls?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    20 minut tradingu a mam rukavice i 5L inpulsu o_O a vsechny chybejici mapy az do T8... ok, je to lepsi :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Scionka ti přijde větší držák než chieftain? To jedeš slayer ascencancy s leechem na full life, nebo proč?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: prave, do delve to chce neco co zacne kosit kundy kolem jen co hodis flare. Taky se pry na BV da dat Life On Hit support a je to trochu cheating.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BV uz jsem hral jako Chieftaina a Slayera, a ted mam Sciona a jsem zatim jako nadsenej, presne to splnuje ten plan co nejbezpecnejsiho buildu, prestoze zdaleka neni hotovo jeste :-) zatim se marne snazim o 6L zbrane, abych mohl mit Kaom, ale i bez nej mam nejvic HP co jsem kdy mel
    a musim rict, ze jsem zkusil behat ty trasy ve tme pesky, a je to fakt dobry, kdyz clovek nepanikari a presne vi, kolik ma casu na flare, tak se tam fakticky neda umrit, a lootu je tam tuna - si postupne projdu mapu co mam odkrytou na mista, kde jsem zjevne neco nechal za zdma, beztak je na to challenge
    YORK
    YORK --- ---
    YORK: Ha, ono to má dokonce fated verzi s 5% recovered life on kill. To zní dobře ;-)
    YORK
    YORK --- ---
    S tím BV chieftainem chci vyzkoušet tohle: https://pathofexile.gamepedia.com/Quecholli
    Packy by to mohlo čistit slušně, než si ucraftím shaperovskou palici.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: Jám mám jako league startera scorching ray trickstera a pohoda. Delvy jsou trochu otrava, ale asi stejná jako všude jinde, prostě to musíš přejíždet paprskama. Dává to ale v pohodě, darkness s MoM regení taky slušně a na konci se prostě točím do kolečka jak čamrda a všechno umírá :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak jsem se na to SSF vysral :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    YORK: no to jo, ale porad potrebujes nejakej build kterej ti ty itemy nadropuje :D a ja jsem zjistil ze mam docela specificke pozadavky na ovladani postavy, takze i kdyz mi par zajimavych Ucek padlo tak nic co by se mi vylozene libilo.

YORK:
    GURBON: Totemy maji problem v delve, spis teda nekolik souvysejicich: momentalne totem AI netargetuje veci co jsou ve tme, i kdyz by ty moby dostavaly dmg (nevim jak to presne funguje), plus netargetuji vubec kdyz totemy stoji ve tme, plus doba aktivace totemu je docela dlouha.
    Tj kdyz bezis s vozikem, tak jakmile vozejk odjede se svetlem, tak totem prestane strilet, i kdyz by dostrelil na moby ktere ti ve svetle okusuji prdel. Kdyz stojis na miste a davas totemy dopredu, tak vozejk odjede se svetlem, ty ale stojis najednou ve tme a totemy nestrili na moby co ti okusuji prdel. Taky kdyz bezim do side areas, hodim flare, dam totemy, tak nez tohle udelam a nez zacnou strilet, tak je ze me amoleta.
    Na co jsou super tak ty end node encountery, nahazim totemy a pak se skrabu v nose a oni to pokosej :D ale cokoliv jineho je hrozna otrava.

Levlim ted prave ten BV, ale elementalist, uvazoval jsem tohle nebo RF, ale RF vetsinou chce nejake + max res Ucka. Na ten build to docela chce Hrimsorrow rukavice, ktere stoji 1 alch, ale v SSF je to bez sance, ta inpulsa stoji v zakladu 2ex za 5link, coz bych si klidne mohl ted dovolit , ale bohuzel.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: Každopádně říkáš, že totemy jsou v delvu naprd, jo? Hmm.

Chci teď vyzkoušet blade vortex chieftaina (hraju sice v tradovatelné lize, ale odmítám cokoliv prodávat, takže inpulsa je mimo moje možnosti a bez ní elementalistka není moc lákavá...), jsem na to zvědavej.

Blade vortex by obecně mohla bejt docela dobrá volba na ssf, btw.
    YORK
    YORK --- ---
    JULIAN: V SSF má smysl spíš opačnej přístup: Postavíš build podle toho, jaké itemy ti napadají.

Každopádně to chce trpělivost, no ;)
    GURBON
    GURBON --- ---
    JULIAN: tady celkem hezky popisujes duvody proc jsem SSF nikdy ani nezkousel :D
    Jinak dobrej build bez uniqu je podle me Ancestal warchief totem marauder. Ale do dolu to asi taky nebude nic moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam