• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tak jsem asi dohral. S tim ze uz od zacatku to obcas laguje od serveru, tak ted jsme prestal stihat ja - udelal jsem si na elementalistovi Uber Lab, dostal Elem Prolif a ted vybuchuje cela obrazovka, nicmene muj PC to odmita pocitat/zobrazovat, ani na nejmensi vsechno to moc nejede :(
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: tak jako obvykle chci stejne farmit jen jednu mapu, ta underground river ma kopec mobu, sice je tam tma, ale jak to furt vsechno boucha, tak je to celkem jedno. Az prijdu na to, jak presne funguji ty Shaper Strongholdy a nafarmim nejakou tu currency, tak chci dodelat vsechno a zkusit zabit shapera plus eldera v cervene a pak kdyztak chodit nejakou T16, at is to vse vyzkousim a pristi league uz kdyztak vim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: v tom rohu muzes teoreticky udelat takovy "ctverec", aby se prohazovala influence na hranicnim bode tak, aby to neprelezlo 20. Nicmene, v praxi se to, narozdil od predchozi taktiky kruhu, ktera byla zabavna, ukazalo jako desnej vopruz, takze lepsi mi proste prijde nechat spawnout eldera, a v klidu si jet shaper/elder mapy jak potrebujes. I kdybys ho nechtel davat, tak on zmizi za docela dlouho, a staci rozsirit jeho uzemi tak, ze by vetsina map byla mimo guardiany/eldera, a muzes to drzet naporad.
    To jsem teda delal minulou ligu, tuhle ligu neni zadna challenge na to, takze mi to prijde k nicemu, zatim tomu proste nechavam volnej prubeh... :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    tak mapu neni potreba dokoncit na to aby se elder a shaper prohodili, takze to odpovida na mou otazku
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Taky se musim pochlubit, mel jsem dve ventor karty, tak jsem za 3c koupil treti a je z toho kvalitni kousek:
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Hele s novym atlasem jsem jeste nehral a mam takovej dotaz: pochopil jsem z nejakejch videi ze kdyz uz clovek beha jednu shaped mapu pro sustain (treba underground sea), tak proc tam nemit nejakou influence. Tak se mi podarilo zavrit eldera do rozku (byl to boj, shaper mi ho furt uziral, skoro mi dosly mapy abych ho tlacil zpet kam jsem chtel).

Ted ale nevim co s tim - mam tu mapu dokoncovat? Z tech bosu moc nepada a ja uplne nemam build na zabijeni bosu. Navic Elder pridava do mapy dobre moby (ty portaly hlavne?), shaper moc ne, ne? Coz mi prijde vyrazne lepsi? A o mapy se tahaj jen kdyz ji dokoncim, ne?
    Takze ted nejak nevim proc jsem ho vlastne zaviral. A taky proc vlastne chci aby se elder nespawnul, tj drzet ho do 20?
    Ted to vypada takto:
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: ah super, to docela pomohlo, dik!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JULIAN: mapy jedine live search, vetsinou ti neodpovidaji proto, ze je davno prodana, a je uz nebavi to furt lidem psat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YORK: jedu slayer/trickster takze krome leeche mam i regen. Tj. neumru kdyz zrovna je smula ze kolem neni z ceho leechovat, treba ve tme... :)

MEPHISTO: primarni je drzet darknest resist na 75, a radiusu tak, aby byl kladny (plus sam uvidis jestli to neni malo). Potom pocet flaru, protoze pokud se nechces zdrzovat a chces prozkoumat celou trasu soucasne s jedoucim vozikem, tak jich potrebujes hodne na jeden run (vic nez je 8 za ktery je chall).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Btw, jak kupujete mapy? potrebuju kupovat po jedne chybejici mapy, abych si vyplnil atlas, v 90% pripadu mi lide neodpovidaji, vubec. Netusim cim to je?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ORBIT: jako ja to chapu, ten arc totem byl v pohode.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULIAN: SSF ma uplne jinou mechaniku a tempo :)
    pokud ocekavas to same, budes zklamany, ono to je opravdu o hodne jine. Hrajes jinak, delas jine buildy..
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MEPHISTO: zalezi co chces delat, jestli pushovat delve do hloubky, tak primarni je light radius na voziku. Jestli behat ve tme, tak darkness resist + flare count + flare radius, imho. Zasobnik zvetsovat podle potreb tak jak ti bude narustat cena za delve
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Čauky.

Hele jsem PoE nooba a snažím se pochopit, co dělám v dole špatně. Aktuálně jsem na 32lvl a nedaří se mi přijít na cestu k 'neobjevené nodě'. Tady vaše posty jsem si přečetl a doma to vyzkouším, nic méně.. mohl by mi někdo poradit pořadí věcí, co udělat před tím, než se do hledání a výpravy do temnoty pustím? Já jsem zatím udělal toto:

1. zvýšení kapacity zásobníku síry lvl 2
    2. zvýšení rezistu na temnotu lvl 2
    3. zvýšení light radius

Co byste mi poradili pls?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    20 minut tradingu a mam rukavice i 5L inpulsu o_O a vsechny chybejici mapy az do T8... ok, je to lepsi :D
    YORK
    YORK --- ---
    EVILMIND: Scionka ti přijde větší držák než chieftain? To jedeš slayer ascencancy s leechem na full life, nebo proč?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    EVILMIND: prave, do delve to chce neco co zacne kosit kundy kolem jen co hodis flare. Taky se pry na BV da dat Life On Hit support a je to trochu cheating.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BV uz jsem hral jako Chieftaina a Slayera, a ted mam Sciona a jsem zatim jako nadsenej, presne to splnuje ten plan co nejbezpecnejsiho buildu, prestoze zdaleka neni hotovo jeste :-) zatim se marne snazim o 6L zbrane, abych mohl mit Kaom, ale i bez nej mam nejvic HP co jsem kdy mel
    a musim rict, ze jsem zkusil behat ty trasy ve tme pesky, a je to fakt dobry, kdyz clovek nepanikari a presne vi, kolik ma casu na flare, tak se tam fakticky neda umrit, a lootu je tam tuna - si postupne projdu mapu co mam odkrytou na mista, kde jsem zjevne neco nechal za zdma, beztak je na to challenge
    YORK
    YORK --- ---
    YORK: Ha, ono to má dokonce fated verzi s 5% recovered life on kill. To zní dobře ;-)
    YORK
    YORK --- ---
    S tím BV chieftainem chci vyzkoušet tohle: https://pathofexile.gamepedia.com/Quecholli
    Packy by to mohlo čistit slušně, než si ucraftím shaperovskou palici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam