• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    notes jsou venku pro ty co nemuzou spat :D
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    3/9 uber elderu deathless, to asi neni dost na hc ligu :D. tak jsem zvedavej na ty patch notes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pekne vysvetleno

Scientist Man Explains Leech Mechanics: An Educational Shitpost : pathofexile
    https://old.reddit.com/r/pathofexile/comments/axqa0e/scientist_man_explains_leech_mechanics_an/
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SKUNK23: to je jak dycky, nyx je rozlezlej vsude mozne :-D mno uvidime
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    BARTUC: Já sem take v jine guilde, a pocitej prvni 3 tejdny ze tam par lidi bude... mozna
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja budu mit za mesic prirustek do rodiny, takze nevim jak tudle ligu budu davat uprimne.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    OTAVA: jasny :-) tak uvidime, me je tam samotnymu totiz smutno :-D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BARTUC: na zacatku ligy asi budem nooooo :)
    jinak zalezi jak kdo ma cas.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    jak je vlastne ta nyxi guilda aktivni? Ja tam dycky videl maximalne jednoho cloveka a kdyz sem pozdravil, tak nikdo ani nereagoval :-D Je to na zacatku ligy lepsi?
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    ja treba dostal par map od gurbona a i tak sem mel problem, ze ty mapy co sem potreboval proste nepadaly. Nebyl sem schopnej za 3 tydny dat ani tech 15 shaper memory fragmentu a co se tyce shaper influenced map, tak sem skoncil na t10, protoze t11 mapa mi proste nepadla :-/ Jeste mi chybi tuna map, ktery sem ani jednou nebyl

Ja jak sem lama, tak moc nechci lidi otravovat, protoze sem pomalej a tak nejak si to uzivam a kocham se :-D Obcas hraju s kolegou z prace, ale to je tak vsechno. Rad se urcite na nejaky mapy pridam, verim, ze tuhle ligu to bude lepsi se mnou uz :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: ja jsem v jiny gilde nez tady te Nyx, mame discord bejvalejch hracu Ultimy, kde se celej den hadame a nadavame si a tak, je to osvezujici... :-) Ale samozrejme sdileni map je na zacatku samozrejmost, se zveme na kill bosse (o hrani v parte celou mapu nikdo moc nestoji, ja se svym prehistorickym PC nejmin), a pozdejc si menime mapy, proto se da atlas projet docela rychle. Ale diky tem odmenam od Zany ted hlavne bleskove projedes k red mapam i sam, az tam to pak zacne bejt k vzteku, jak to nepada, jsem se tusim k T15 dostal i v te kratke SSF lize co byla nedavno, az jsem se sam divil jak to jde.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    hmm koukam jina liga :-D ja doufam, ze do nedele budu aspon v patym aktu a ze do konce ligy budu aspon v t10 mapach :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak hlavne prvni vikend se da hodne pushnout, vsak venku je zima, co by kdo chtel delat jineho nez sedet s kamosema u PC - bych byl jako osobne fakt smutnej kdybych nebyl v nedeli vecer v T15 mapach, pac to by znamenalo, ze jsem asi posral ten rozhodovaci proces nad changelogem, a hraju nejakou kravinu co nefunguje, stejne jako minulou ligu... :-)
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    OTAVA: Malo casu ? a co bys tam chtel vytvaret za hodnoty covece, ja se v lize po mesici nudim ze tam neni co delat :D a to to hram opravdu jen oddechove. Dostat se na lvl 90+ je imho ez, oproti tomu jak to bylo ve hre 3 roky na zpět. I kdyz mas onmezene mnozstvi casu tak to dotahnout do map t15 nezabere dele jak 3 tydny normalniho chill hrani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: aha... tak doufam to pujde craftnout na vsechno! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, může uvažovat s 7,5, protože v rámci příkladu počítá s "50% increased Maximum Recovery per Life Leech", což jak vysvětluje níže je nová mechanika, která vstupuje do hry až s tímhle novým omezením
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: prave ze muj build byl presne priklad, kde to nezaznamenas, protoze BV to je hodne malejch hitu, tj. pravdepodobne jsem to nikdy nemel dyl, nez to bude ted omezeno (ten build je hlavne o regenu, leech je nepodstatny).

Ja v tom Markove prikladu ale nechapu, kde tam do toho vstupuje to omezeni na 5s, kdyz jemu to vyslo na 7.5?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Imho pro trignutí dalších mechanik overleech pořád bude fungovat. Ale aby se nerfoval leech z velkejch hitů je imho blbost, ale jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale to spíš bude tím, že špatně chápu i ten příklad. Pokud člověk má hodně rapidní menší hity tak to imho ani nezaznamená. Možná až na to, že prostě budeš obecně leechovat méně.

PS:Ale logicky bych spíš čekal nerf u věcí jako jsi hrál ty, kde jsi díky tomu facetankoval plno věcí...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja si furt myslim, ze to je kvuli labyrint/darkness farmerum s tou lahvi s cervama
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: Tak jasny, kazdej char konci ligu s par Exa na ucte nejmin, takze curerncy tam bude az moc. A prd co delat, takze ji budou lidi fakt pouzivat na craft.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam