• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: aha... tak doufam to pujde craftnout na vsechno! :-)
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Ano, může uvažovat s 7,5, protože v rámci příkladu počítá s "50% increased Maximum Recovery per Life Leech", což jak vysvětluje níže je nová mechanika, která vstupuje do hry až s tímhle novým omezením
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: prave ze muj build byl presne priklad, kde to nezaznamenas, protoze BV to je hodne malejch hitu, tj. pravdepodobne jsem to nikdy nemel dyl, nez to bude ted omezeno (ten build je hlavne o regenu, leech je nepodstatny).

Ja v tom Markove prikladu ale nechapu, kde tam do toho vstupuje to omezeni na 5s, kdyz jemu to vyslo na 7.5?
    MRORANGE
    MRORANGE --- ---
    EVILMIND: Imho pro trignutí dalších mechanik overleech pořád bude fungovat. Ale aby se nerfoval leech z velkejch hitů je imho blbost, ale jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale to spíš bude tím, že špatně chápu i ten příklad. Pokud člověk má hodně rapidní menší hity tak to imho ani nezaznamená. Možná až na to, že prostě budeš obecně leechovat méně.

PS:Ale logicky bych spíš čekal nerf u věcí jako jsi hrál ty, kde jsi díky tomu facetankoval plno věcí...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: ja si furt myslim, ze to je kvuli labyrint/darkness farmerum s tou lahvi s cervama
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: Tak jasny, kazdej char konci ligu s par Exa na ucte nejmin, takze curerncy tam bude az moc. A prd co delat, takze ji budou lidi fakt pouzivat na craft.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Ten balanc imho přišel s nástupem ES leeche a s vědomím toho, že Slayer (v rámci celého melee) dostane lásku v příštím patchi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: jak malo? Ja uz mam napsanej tejden dovoleny od patku, to je uplne presne akorat na takovou ligu, pak uz to jen tak ladis... :-)
    Standard nevim, hral jsem tam kdysi asi mesic jen, a je to proste takovej divne pokrivenej svet, pokud jde market, spousta legacy veci nebo mirror equipu, ale na druhou stranu ceny co zacinaji na desitkach exa - a nejakej normal equip co bys tam chtel mit jako nekdo kdo tam proste hraje od zacatku, budes mit asi problem koupit. Osobne bych radsi hral temp ligu i s omezenym casem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: ok, nejsem si jistej, ze to uplne chapu, ale takhle rozpocitany to zase nevypada tak hrozne. Se tu v guild chatu od rana hadame, jestli jsem vlastne ve starem zpusobu pocitani overleeche ho vubec mel vyznamne delsi dobu, nez ted s timhle omezenim, protoze zase tolik dmg jsem nedaval. Si asi po startu ligy najdu cas, a zkusim nejakeho stareho slayera na standardu, jestli pocitim nejakou zmenu...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: Ja vim, ale pro me je to malo ! :)
    a mimo ligu asi nema cenu vubec hrat, tam bude nejakej divnej svet plnej max predmetu a currency z ligovych charakteru ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OTAVA: kazda temp liga je stejne dlouha, 3 mesice. Prodluzovalo se pokud vim jen zcela vyjimecne, kdyz se nejak opozdil dalsi update.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: tak to nevim jestli koukali na statistiky, kdyz maji zapotrebi nerfovat slayera, ktery je nepretrzite nerfovan od 3.0 a uz ho hraje mene nez 1% hracu (proti nerfu jen slayer ascendu sciona bych nic nemel), zatimco okultista ocultista/elementalista, ktere hraje tretina lidi, se dockaji dalsiho posileni. To mi jako trochu hlava nebere.

Jinak ta interni diskuse byla spis o tom, jestli je mozne proste vzit tier map, a na standardu je prevest hracum nahodne na jine mapy stejneho tieru. Coz resi problemy s map tabem po zmene atlasu, nicmene asi se boji, ze se lidi co si syslej nejaky konkretni mapy kvuli dropu karet treba trochu naserou... :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zase soucastna liga mi prijde dost kratka pro casual hrace, kdyby byla o mesic nebo dva delsi, bylo by to super. Takhle jsem se dostal do T13 ma, nebo Pale court max.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    EVILMIND: Já bych klidně řekl, že ve studiu se podívali na statistiky hráčů v ligách a řekli si "fuck standard". Jen to Chris nemůže říct takhle naférovku, takže mají "interní diskuzi" :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jsem z toho leechu zmatenejsi a zmatenejsi. Muze mi nekdo polopaticky vysvetlit co se presne stane?
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hm nejsem si uplne jistej ze me tve vysvetleni potesilo, musim ale uznat ze je od GGG hezke ze se nas snazi ochranit pred Alzhaimerem a furt nas udrzujou ve strehu :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: GGG ma totiz problem, ze nedokaze spravne zmergovat map taby z ruznejch lig, tak aby si to udelali jeste tezsi, takze si napsali nejakej tool na rotaci tieru kazdou ligu... :-) Chris dokonce nekam pred tejdnem psal, ze zatim sami nevi, co s tim mergem delat, a interne o tom debatuji.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MRORANGE: tak pokud jen prehazeji mapy do tieru, tak to by nemelo hustotu menit. To je vzdycky zmineno explicitne. Na druhou stranu to neni jen o hustote, ale i o designu, ze jo... ale kazdopadne ta polovicni hustota na strandu me prekvapila, to se pronerfovalo hodne dolu teda.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    SKUNK23: Budou to teď měnit každou ligu.
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    MRORANGE: Btw proc ho zase menej, budou nejake nove mapy nebo je to ciste kuli balanci obtiznosti ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam