• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak se tu budu asi ještě chvíli ztrapňovat, ale všechny trialy/labyrinthy mam hotový a Ethernal nejde aktivovat? Moje blbost? Bug? Jsem level 85.

WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: tak pokud to jedes na profit coz te stejne casem prestane bavit tak stejne jedes jen Delirious nebo Harvest nic jineho nema smysl.

V Heistu jsem mel HH 4den a 200ex budget do konce tydne a to jsem to nejak moc nehrotil... to me neprijde uplne ok.

Tohle bylo treba v bestiary totalne nemyslitelne.

Chapu tvuj nazor a asi to tak je i myslene ale bohuzel vetsine hracu to nevyhovuje nebo teda hracu co ja znam.

Mame v poe takovou mensi guildu kde je nas cca 20 a nadavaji nato vesmes vsichni.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: old machniky mely ale rewamp minulou ligu ne, a to uplne vsechny :-) A myslim docela povedene. Podle me pointa je, ze nedelas vsechno, ale vybiras si co te bavi - resp. vybiras si co nejvic sype, a proto byl dulezitej ten rebalance, ze i ekonomicky nevyhodne mechaniky razem byly super, treba jsem diky tomu zcela cilene zacal behat Temple, coz jsem nedelal zadnou ligu. Stejne tak zabijet Catarinu misto farmeni jednoho safe house, apod.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Kdyby radsi rewamply old mechaniky a hru daly trosku dokupy nez pridavaly porad novy sracky...

uz ted je tam tolik hoven ze pokud nehrajes 12/h denne nemas to sanci vsechno stihat... driv jsem hral treba i 3/4 ligy nekdy dokonce i celou od Legionu uz vydrzim max 14 dnu a jsem totalne odvarenej...

Od Bestiary dal jsou ty ligy uz totalni prepaleny sracky ktery sroubujou hru do nesmyslu...

(Delirium,Harvest,Ultimatum uplne mimo)

kdyby radsi nez implementovani 4 novych mechanik do core hry udelali kazdej pul rok nejakej stable patch.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe ty 4 postavy na konci... doufam to nejsou dalsi ala Heist NPC :)

Path of Exile 3.15 Expansion Teaser
    https://youtu.be/MmWQP93uYyM
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: jak říká Leoš Suchařípa: To se mu stane ještě tolikrát...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RADICETA: no jo, jsem dobrej dement, únava materiálu :) jsem se nějak nesoustředil a čekal jsem, že si to samo automaticky vybere ten jedinej nesplněnej.. a teď bych byl nejradši neviditelnej :D v každym případě offeringů mám ještě 5, tak snad to neposeru :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    PHOW_SAATCH: Jen takový hloupý dotaz, jsi si jistý, že chodíš Eternal labyrint? Jakože máš ho vybraný? Protože na screenshotu máš vybraný normal. A z map device se ti právě neotevře labyrint ale náhodný trial. Tím jen zbytečně pálíš offering.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Asi nějak nechápu, jak dokončit Eternal Labyrinth. Mam Offering of Goddes v báglu, dam aktivovat, celý to projdu a nic se nestane, mam ho furt nesplněnej. Zkusil jsem pak jeden Offering otevřít v Map Devicu, prošel jsem trial, abych zjistil, že už ho mam hotovej a zase nic... štve mě to o to víc, že labyrint mě vůbec nebaví a nechce se mi to chodit znova... v každym případě . co dělam blbě? dík :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PHOW_SAATCH: nejspis myslis influenci - to jen znamena, ze ty veci muzou mit nejaky dalsi staty, ktere obycejne itemy nemaji, nicmene musis je craftit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRONEMA: super, to jsem potřeboval vědět, v každym případě jsem ty questy plnil a mam teď tolik map, že nevim, kam dřív :)

A ještě jeden lama dotaz - občas seberu itemy, který maj kolem sebe vizuální efekt, většinou nějaký glow apod., ale nepřijdou mi vlastnostma nějak zázračný, plynou z nich nějaký výhody? Nebo čim se lišej? thnx
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHOW_SAATCH: Preskladni vzdy kdyz otevres mapu kde je jeji quest. Neni potreba ani do te mapy lezt, natoz ho plnit
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    PHOW_SAATCH: po dodělání daily questu od ní naskladní nové mapy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Neví někdo, na základě čeho má Zana na krámě nový mapy? Všechny jsem vykoupil, proběh, a nějak nechce naskladnit :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EVILMIND: zkusim, dík
    ORBIT: to můžu, ale nechci je úplně zahazovat :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PHOW_SAATCH: Můžeš je taky hodit v mapě na zem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    muzes je samozrejme taky jen otevrit a nejit je
    padnou ti pak znova, ale uz je nemusis sbirat
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud vim tak jedine splnit nebo znicit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jdou někam uložit zelený kontrakty? Mam jich asi 10 v báglu a nejdou mi hodit ani do Heist Lockeru ani do stashky. dík
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Wtf

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam