• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: Reapera ♥ ale kdyz nebude od zacatku pouzitelnej, tak skeletony nez bude
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    BARTUC: Ja planuju POE a kdyz me to nebude bavit, tak presedlam na Factorio. Taky jsem si rikal, ze bych mohl zkusit nekdy Cyberpunk.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Co planujete hrat? Ja mam nekolik favoritu a klasicky se budu rozhodovat minutu pred zacatkem ligy, tak se chci inspirovat :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Chris se krouti zive v interview :)

Twitch
    https://www.twitch.tv/asmongold
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GORDHART: vidis, diky tomu jak tam rozebira ten soucet nerfu pro 6L tak me napadlo, ze se tomu muzu castecne vyhnout pouzitim gemu, co driv nedaly top DPS, ale ted pravdepodobne jo, protoze je nerf nepotkal - typicky to bude asi skoro u vsech spellu empower...
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    A tady Phreak (ten, co komentuje LoL) udělal svoje první video k PoE a je to skvělý tabulkový shrnutní nerfů.

Path of Exile 3.15 Gem Changes by the Numbers
    https://youtu.be/yu5tgq5TX3I
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MPEGYNA: tak to pridali v minule lize nekdy po mesici, ty modifikovatelny kurzory, takze to byla jen otazka casu... :-)
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ORBIT: MOUSE CURSOR MICROTRANSACTIONS?
    is this an out of season april fools joke? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ze neco dropuje min veci, ale lepsich, ctu v changelogu aspon po desati, a furt marne cekam na ten lepsi drop z cehokoliv teda :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL :) ale tak aspon usetrim

Currently Spell Echo does 70% more cast speed at 10% less damage for a total 53% DPS boost.Awakened Spell Echo does 75% more cast speed at 15% less damage but half of the hits have a 19% chance to deal double damage. This averages out to a 63% DPS boost assuming you have no other sources of double damage.

With the changes Spell Echo does 54% more cast speed at 10% less damage for a total of ~39% more DPS. Awakened Spell Echo does 59% more cast speed with 20% less damage with only a 15% chance of double damage on the last hit for a total of... 37% more DPS ASSUMING you have no other source of double damage?

Why is Awakened Spell Echo a worse and (thanks to double damage) a worse scaling support than Spell Echo?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Taky to nechapu a kdyz uz pojednom tak v jinym poradi 4 - 3 - 2 - 1 by davalo vetsi smysl.. tahle to ty chudaky co to jdou zkusit odradi jeste driv nez predtim.. Asi chteji zabranit velkemu prilivu hracu :)

A mapy jsou proste jinak, me celkem vyhovuje ze to kazdou ligu trochu rozhazeji.

Jinak z toho co ctu mam pocit, ze ten novej skil co vrha flasky bude desne OP. Delaji tolik veci aby to nahodou nebufnuli moc, ze to bude bud desne op nebo desnej shit :)

A cluster jewely dostaly desnej zarez :) Tim se budu zabyvat az daleko v lize, az to nekdo spocita co ma vlastne smysl..

Act Bosses throughout the campaign now drop fewer but significantly better items.
    - to jsem zvedav co mi z nich padne :) Ale vetsinou nepada nic, tak uvidime, jestli se neco realne zmeni :DD

QOL
    Non-damaging Elemental Ailments applied to you or Enemies now display their effect.
    The tooltip in the Skill bar and Character Panel for Righteous Fire now displays Damage per Second.
    Added support for Stash Tab Affinities to the Heist Locker and the new Expedition Locker. Once an affinity has been set up at a locker, ctrl+clicking an applicable item from your inventory into your stash will always send it directly to the appropriate Locker, regardless of whether you have the locker open.
    Added 4 new free Coloured Mouse Cursor variations.
    Added Default Mouse Cursor and Cursor Size settings under the UI Options category. Your Default Mouse Cursor will be used in Character select and in-game (if you have a Cursor Microtransaction equipped, this will be used in-game).
    All free Cursor variations are now equipped through the UI Options, instead of the Cosmetics Panel.
    Added a “Show Bars” toggle setting for Performance Metric Graph Details, under the Graphics Options category.
    The “Advanced Mod Descriptions” setting has been moved from the Chat category to the UI category in Options.
    Added a warning for when you try to replace an existing enchantment with another through specific Harvest crafting options.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To jsem treba nevedel ze delalo, ta prvni cast :(
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Catalysts no longer affect the chances of rolling related modifiers on jewellery through crafting, and Quality on jewellery is no longer removed when crafting with specific Currency.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: tier map jako nic moc, nativni T16 hroznej shit. Uplne nejsem schopnej rict, ze kterejch dalsich map se stanou T16, takze vubec nevim zatim. Ale chtel bych nejakou pohodovou, jako Park minule dve ligy... 8-) Plus samozrejme idealne aby bylo neco dobreho v dolnim pravem a hornim pravem rohu, ne ten shit jako pokazdy.

Jinak fakt nechapu, proc kdyz uz chteji rebalancovat obtiznost aktu, proc neudelaji vsechny rovnou, to prece nemuze bejt moc prace ne? Navic zrovna A1 maji lidi nabehanej s ruznejma crazy modama z nejakejch race, takze to tezko nekoho prekvapi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    A opravdu se tesim na Act 1, skoro si rikam jestli si ho neprobehnout napoprve na HC, abych si to lepe uzil :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Tak na to jsem čekal roky :D paráda.

A zajímavej shift v tierech map :)
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    GORDHART: Nechoď :) hele já se docela těším. Pořád vzpomínám na začátky v open betě, kdy jsem se s prvním buildem dostal na level 65 a až s nějakým třetím do map. Pokud to celé trochu zpomalí, mohlo by to být fajn. Navíc v ssf ceny vecí a 6linky až tak neřeším.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Koukám, že teď na ten reddit radši ani nebudu chodit :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo, sounds like a challenge!

Ty unikatni lahve jsou vsechny dobre dojebany, to jich urcite dropnu ted z Cortexe hafo, kdyz nejspis nebudou nic stat... :)

Kazdopadne jsem zkusil aplikovat jen zmeny supportu na build z minule ligy (summonera, ten druhej co jsem hral ten je uplne znicenej ted), a je to tak cca o tretinu dmg dolu, plus nejaka defensiva. Jeste jsem teda nevidel novej strom, jestli tam nemuzu dostat neco zpatky. A myslim jine buildy na tom budou podobne, pokud to nejsou nejake specialni, co nepotrebujou 6L, pak je ten nerf mensi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam