• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    Taxem prubnul o vikendu Torchlight Infinite Immortal. Prvni vec co jsem zjistoval je, jestli je to p2w. Jeste pred mesicem developer tvrdil, ze v zadnem pripade ne. To me nalakalo, ale po dvou hodinach hrani jsem zjistil, ze ta hra je p2w primo prolezla. Proste se nestydej lhat hracum primo do xichtu. Zlaty GGG, zlaty PoE.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Minimálně je nyx guild, ale je nějaká mrtvá.
    Ale někomu jsem tam šlohnul 5l armor, tak dodatečně díky. Tedy snad jsem to správně pochopil, že co je v guild stashi, tak je volně k mání.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    A kdyz uz se tady tak bavime. Hrajete sami nebo mate treba discord nebo nejakou jinou appku pres kterou spolu komunikujete? Ja jen ze bych privteril :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    ORBIT: Dobre vedet :-D
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    GURBON: Dekuju. No vcera se mi to povedlo od kohosik koupit :-D takze jupi.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FIKOTEK: Evilovi musis napsat i jakej enchant na tom chces :D
    GURBON
    GURBON --- ---
    FIKOTEK: bezna zvyklost je, ze nekomu napises co chces, kdyz te pozve do party, jdes k nemu do HO a tam si vec predate.
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    EVILMIND: Tak treba nekomu padla 2x :-D slo mi i o to aby to byl nekdo kdo by semnou mel trpelivost a nejak mi pri tom prodeji i vysvetlil jak ten obchod funguje. Kde koupit ve kterem meste se potkat,... takove ty bezne zvyklosti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FIKOTEK: asenath mark je tuhle ligu pekne draha sranda, tezko ho nekdo ma "navic"

teda ja jo, ale beham s nim lab a doufam v profit :-)
    FIKOTEK
    FIKOTEK --- ---
    Zdarec, nemate prosim nekdo "Asenath's Mark" navic?
    GURBON
    GURBON --- ---
    EVILMIND: lol, ok, tak to je flaska jeste dobra :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Wild Oshabi Head :/ ta je takova divna, dela to bordel na screenu :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GURBON: ok, to se moc nepovedlo, co? :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si teda koupil ten 90 dolaru support pack (bo me hra narozdil od kriklounu na redditu bavi), a musim rict nakonec nejlepsi MTX z nej jsou ty footstepy s kytkama, protoze to fakt jak beham ted jako mana miner zurive po obrazovce, tak rozkvete vsechno proste! :-) Naopak ten batoh co exploduje kdyz umres vypada dobre na videu, ale realne to prekreje napis RETURT TO TOWN. Takze skiny na lahev jako jeste patrej k tem lepsim... :-)

Ale rad bych vytocil z truhly tu kompletni promenu na pavouka, ta je bozi, jsem z te, co byla na startu ligy, vytahnul jen kridla...
    GURBON
    GURBON --- ---
    GURBON: pff skin na life flask :/
    GURBON
    GURBON --- ---
    Announcements - Weekend Wings and Back Attachment Sale and Free Mystery Box When You Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3308532
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: hele mel jsem obavu (navic mam jen 2k HP), ale vubec to nepoznam, nedela to nic
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Ten reduced light radius bych asi nezkousnul :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a muj novej ring, doufam dneska poexpim a dostanu se na 10 tisic many :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ty paradise ctverce v zrcadlech jsou fakt desne OP, asi nejlepsi zpusob jak ted expit novou postavu co zrovna vlezla - i za tu cenu, co se prodavaj... jsem mel nejaky vlastni ulozeny, plus jsme par koupili, a skocil jsem ze 75 na 87 behem par minut... :-) a to byla obtiznost 4-7 jenom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam