• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: to ukazuje POB kdyz se chci podivat, kolik presne je ten prepocet procent utracene many na base lightning dmg. Viz tady predtim a potom.

Nicmene, dneska jsem delal nejaky testy jeste, a pojal jsem podezreni, ze POB to mozna nepocita spravne. Jako vubec. Ten "breakpoint" totiz zvedne procento utracene many a procento prevodu, ale to se behem levelu toho gemu stane mockrat, ale zadny podobny skok tam neni. Navic neni zadnej duvod prepocitavat dmg na 1 utracenou manu, ale jestli to dela a zaokrouhluje u toho, muze dojit presne k tomuhle.

Kazdopadne specialne v tomhle pripade je POB fakt jen orientacni vec - veci jako "mana spend recently" nebo "projectile travel distance" muzes treba jen odhadovat, a na vypocet dmg maji obrovsky vliv. Pro me je podstatny, ze vidim jeho video jak to kraji, a vidim svoje video jak to nekrajim, a podle toho se zaridim ted, a budu jen doufat, ze to nebylo skillem... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: zajímavé.. v pobu mi to teda "naladit" nejde (to bych pochopil), ale co nechápu, kde jsi vzal ten koeficient 0.1?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SKUNK23: ja to hraju jako starter prave proto, ze to ve skutecnosti je hrozne lacine. Protoze to neni popularni build, byla to meta jednu ligu a pak to dostalo strasidelnej nerf, takze od te doby to nikdo nehraje a nepereme se tim padem o equip s ostatnima. Vsechny drahy veci tam jsou jen volitelnej luxus pro nejakou pozdejsi fazi - Progenesis pro defensivu, Stormshroud pro snadnou imunitu na vsechno. Ale na druhou stranu je to presne idealni co chces na start, kdyz do nej sypes muzes ho vytahnout do uber bossu snadno.

Aby build fungoval potrebujes jen dve mechaniky v synergii - MoM a Agnostic. Typicky MoM beru ve strome brzo, odnaucim se to az pozdeji az budu mit tu chestu v 6L. Nebo ji muzes mit od zacatku (bude stat tak 5-10c na startu nelinknutej), a linkovat ji postupne. Agnostic, narozdil od poslednich dvou lig kdy sel ziskat jinak, je jako jedina moznost boty z temple. Boty stoji tak 10-20c a je to prvni vec co kupuju, jejich cena prilis neklesa, protoze je lidi corrupti. Foible amulet stoji tak 10-15c a drzi cenu ze stejneho duvodu. Je to BIS, ale neni to nutnost, dokud nechces mit permanentni RF. Ostatni veci jsou rare co na zacatku mas proste cokoliv. Nemusis resit resisty, protoze se capnes permanentni resist lahvi. Musis mit Lavianga lahev (1c), ostatni lahve jsou drahy, ale vsechno nacraftis sam, navic vydelas tunu penez na tech dobrejch, co vyrobis pro jinej build.

Nejdrazsi (skoro) nutna vec je tak na startu Indigon - masivne bufne damage, nicmene pro nejakej start do map ho nepotrebujes. Stoji 1-2 div prvni den, ale cena rychle spadne tak na 20c, a vyssi cenu ma jen se spravnym enchantem. Je to prakticky jedinej enchant na nej, a naopak, takze kazdej labrunner ho udela kdyz ma moznost, vetsinou na nej upgradnu kdyz je to dobrej roll za 3-4 div.

Zbrane jsou uplne mimo radar trhu, vsechny co jsem nosil jsem bud koupil do 1-2 div, nebo nacraftil sam na nejaky fractured base. Dulezite je mit jednu alternating sceptre (z heistu), protoze ten implicit prida bambilion dmg sam o sobe.

EoW jde vymenit za Hexblast, v podstate beze zmeny equipu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: je to proto, ze v tom setupu nejvic dmg dela arcane cloak, ktery prevadi manu spotrebovanou v poslednich 4 vterinach na lightning dmg, s koeficientem 0.1. Akoratze to dela v zavislosti na kvalite toho gemu, a po prekroceni urcite hranice kvality uz je to 0.2, tj. dmg se efektivne zdvojnasobi. Proto se tam nosi jako link empower-enhance-arcanecloak.
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: diky za pob :) je to zajimave, ale mimo muj dosah (ssf). akorat jsem nepochopil jak ti muze 1% resp 3% quality zdvojnasobit dmg..
    SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    EVILMIND: Hele a za kolik desítek až stovek divine ta tvoje sranda je Evile ? Jen mě to zajímá kdybych to chtěl zkusit, jestli to jde hrát nějak total budget. Jelikož mě PoE vyjebává ligu za ligou čim díl víc a v téhle mi nedropl jedinej divine a nejdražší co droplo bylo v ceně asi 120c (nejhorěí liga ever pro mě) tak jestli se mam o to vůbec pokoušet :) Dík
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    K0COUR: mam link na poe.ninju archiv, tam nahore v rohu mas link do POB (primo v mem POB je to ted totiz ve stavu mnoha pokusu ponekud rozjebane)

jeho verze week 4:
    poe.ninja
    https://poe.ninja/builds/challenge/character/pp7sec/pp______?time-machine=week-4

moje verze week 4:
    poe.ninja
    https://poe.ninja/builds/challenge/character/evilmindcz/ManaCruciFixus?i=0&search=name%3Dmanacru&time-machine=week-4
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: mi vypadnul link na tu utilitu, kdyby nekdo chtel :) je to fakt jak pro blby, s cervenejma warningama vzdycky, kdyz hrozi moznost to nezvratne posrat

Releases · Nickswoboda/all-ears-unturned · GitHub
    https://github.com/Nickswoboda/all-ears-unturned/releases
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    EVILMIND: muzes pls. nahodit pob?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    program dnesniho odpoledne, v ramci treninku na ligu jsem se konecne hecnul na achievment All Ears (tj. precist vsechny NPC dialogy v hlavni linii pribehu)
    je na to pekna utilita co vas provede, bez ni je to nemozny udelat (protoze je tam tucet mist, kde spatne poradi kliknuti na neco zpusobi, ze to uz nejde dat, protoze ten dialog nenavratne zmizi), viz obrazek, ke stazeni na githubu
    soucasne to dela i to No Stone Unturned, ale bohuzel tam jeste musim oklikat vsechno v labu a vaal zonach, na to uz dneska nemam :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak cca 6 hodin trvalo, nez jsme na to ve dvou prisli v POBu... Si jeste ted zive vybavuju, jak jsem jeden den behal temply a corruptil ty gemy, a dostal jsem nekolik 21/20 a jeden 21/17, a ten jsem si nechal, protoze ty 21/20 se daly prodat za 8-10 divine. Jeste jsem v PoBu zkusil, ze to nema skoro vliv. No, tehdy nemelo, ale po dalsich zmenach jsem si uz nevsimnul, ze i jen 21/18 by mi zdvojnasobilo damage. Tu hru miluju proste... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem dneska nasel na youtubu nekoho, kdo hral to co ja minulou ligu, ale o hodne lip. Resp. me prijde, ze mam chytrejc postavenej equip v ramci moznosti Crucible, a i lepsi strom (az na jeden peknej trik co tam ma), ale stejne ma proste ocividne x-krat vetsi damage, a v pohode instanti uber bosse. Challenge accepted, jedu to znova a uvidime! :-) Stejne je to idealni starter nez se objevi zase neco srandovniho jako ten explo luk minule.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: doufal jsem teda ve větší zamíchání číslama
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je zase akce truhla za utracene body

Announcements - 50 Point Sale - Get a Free Mystery Box When you Spend Points - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3409653

a patchnotes
    reddit zuri ze zmeny jsou jen pro ruthless, me osobne mrzi jen ze zbytek tech atlas nodu nejsu takovy pecky

Announcements - Content Update 3.22.0 -- Path of Exile: Trial of the Ancestors - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3409617
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nice

Trade Quality of Life Teaser
    https://youtu.be/eT4z8xJd-3I
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem si rikal progamblim ty body ze support packu za medveda, nez ty mystery boxy zmizej ze shopu, bo tam je spousta super veci - a mam vsechno co jsem si pral! Mravence (i kdyz jsem chtel cerveny ale budiz), kamen peta, i promenu na krystal! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nahled noveho atlasu, co byl videt v nejakem videu na conu
    co je zajimave ze ty nove velke nody (fialove) nejsou nikde moc extremne stranou, pravdepodobne budou tematicky u nodu te mechaniky, super
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    EVILMIND: chce to prostě kompletní combat log :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako nevim, nevybavuju si, ze by mi v D4 nekdy dal informaci... jelikoz to je z logiky veci to, co sebralo az to posledni HP, tak v drtive vetsine casu je tam nejaky uplny nesmysl. Jako environment, nebo myself, uzitecne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam