• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: Mel by sis seridit cas :D

ja planuju zacit jako mix arma a cremation. Uvidime co napada za supporty. A pojedu to s elementalistkou, snad to pujde dobre.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    not bad

Affliction Challenge Rewards
    https://www.youtube.com/watch?v=TkD-XPM5mDc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fuck, mana based RF... to mi urcite zdrazi equip :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    posledni cast

Announcements - Transfigured Gems Part 5 - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3452749
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: I see takze to sedi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    aha tak tiery map jsou videt v item filteru, a ten uz releasnutej byl
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    jeste by mohli byt adjcted to by byblo uplnej mazec :D
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Je tam T14 JV a T15 Mesa takze jsem Gucci :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: aha, to jsem v pohode, protoze se zapnutou Singularitou s zadnejma influenced mapama ani nepocitam... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: protoze influnced mapy padaji primarne nativni tier takze pokud farmis mapy na invitationy potrebujes dobrej layout a prehazet si to max orbama.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: proc nema smysl? vsechny mapy budou T16 stejne jak nasbiras voidstony.

Jako nevim jakej je zdroj te informace, podle me to bylo jen v changelogu jako vycet. Ale stejne rozlozeni hlasi i nekolik dalsich utilit co neco dela s mapama. Se schvalne zeptam... :)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: Potrebuju jinak to pro me nema smysl.

Ja myslel ze tohle se musi dataminovat ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: je to T6, ale nepotrebujes ne?
    tady jsou videt tiery map pro ligu - https://poemap.trade/

Jelikoz tam neni ani jedna T16, co bych byl ochotnej behat, tak jakmile dodelam atlas tak jdu hned do Singular Focusu - s tim ze pocitam tam budu mit tak 6-8 map co muzou padnout, podle toho az se ukaze jak moc je ultimatum mechanika pouzitelna na mapach dobrych pro blight.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Pokud bud Waste Pool native T14+ tak bligh asi taky pojedu pokud ne tak nato pecu.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: jj Waste pool dobrej.

Podle me Blight bud milujes nebo nenavidis nic mezi tim neni :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WHITEANGEL: jako o eventech jsem je behal, ale klasicky mapy chces spis behat na 3x kratsi doba. Tri zeleny na expy az do tech ravage map, co z toho nadropis... Osobne jsem blight mapy nikdy moc nebehal protoze me sere to lootovani, ale hodlam tomu dat sanci, kdyz to pujde hromadne otevirat s warcry. To pak je lepsi nez je prodavat, tech 15c za to nestoji ani v bulku, to verim dostanes vzdycky vic. Maximalne ze bys jich nadropil tolik co ani nevybehas, coz neni nemozne, rekord jsem mel asi 8 blight map z jednoho blightu behem eventu. A jelikoz se do map vraci Waste Pool, cekam takovy vysledky pravidelne! :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: A neni lepsi pak uz behat klasicke blight mapy s +135% expu ?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jeste k tomu jen dodam takovej tip, ze jak jsem otestoval ted v tech tydennich eventech, tak blight jsou uplne top expy. Diky tomu nodu vlevo dole, co pridava 50 procent MORE non-uniq monster (plus par procent navic jeste daji ty male okolo), generuje blight encounter skoro tolik expu, jako zbytek mapy dohromady se vsema mechanikama, a jeste navic spawnujou rychlejc. Plus se pro ne pocita kvantita, nasbirana z red oltaru!
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    EVILMIND: je to spatne pro vsechny RF buildy uz to vcera potvrdil i Lance kterej hraje Hp/ES stacking verze hlavni duvod je ten ze starej gem mel primarni scale z gem lvl a tudiz jsi mel scale spellu ktere jsi pouzival pro Singl target tohle proste ten novej gem nema a proto je strasne tezke to s necim kombit.

Nerikam ze casem nekdo neco nevymysli ale momentalne jsou vsechny RF buildy tezce nerfnute. Clear ma mozna stack verze lepsi ale ST mas dogshit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam