Chtěl jsem se podělit o svůj první velkej craft ever. Bohužel vzhledem k tomu jakej jsem smolař vyšel na 30 div.
6krát jsem narolloval +1 to all skill gems, 4 krát z toho mi annulment sejmul přesně tenhle jedinej mod
Když už se zdařilo a dostal jsem se přes crafty na benchi až k výměně fire modu za jiný....jak jinak....vyměnilo mi to ten + 1 to all skill gems :D následovalo dofarmování currency dalších pár tisíc alternationů a včera se zdařilo.
Až budou zase nějaký money a nebude už moc do čeho investovat, fixnu prefixy promažu sufixy a ještě tam zkusím něco dotlačit.
Jinak je to spíš utility záležitost na SRS na crity, který se pomalu ale jistě snažím přetočit do ES.
WHITEANGEL: Testovali jsme to několik dní a výsledek je takovej, že se daleko víc vyplatí low T mapy. Altary tam dělaj rozdíl jednotek procent a řádově v tý mapě musíš zůstat daleko delší dobu. Testováním jsme došli do stavu, kdy jedeme pouze Wandering Path a z každý zahrady si odnášíš 3000+ LF s tím, že v průměru dáváš mapu za 2min. Což s hledáním altarů (a zabíjení silnějších mobů) kdy ještě dost často není jistota, že ti altar dá to, co chceš...je tak 3x méně.