• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    fronta jede
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: plus jsem si pri tom uvedomil, ze narozdil od predchozich lig se vubec nemusim snazit o nejake planovane pathovani, s vyhledem na mechaniky, co budu chtit pouzivat v budoucnu, a mel bych problem do nich na zacatku pak swapovat bez dostatku unmakingu. Muzu udelat strom ciste fakt na rozjezd, protoze na farmeni neceho si udelam az ten druhej (co se furt doufam bude odemykat tak nejak sam nekde v red mapach). Proto muzu klidne full spec do Kirace.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem hlavne uz asi podesaty prekreslil ten start tree, a definitivne se rozhodl, ze pro ten +20 node nejdu. Hlavne proto, ze v te horni casti jinak moc veci pro starter nechces, takze ono to neni +20 bodu, bo tam musis dojet extra, ale spis treba tak +10 jen.

Zmenim to jedine v pripade, ze nejakych tech prvnich 15-20 map nebudou padat vubec zadny scaraby... :)

Takze aktualni verze je, ze pojedu rovnou pro Packed With Energy (coz helpne kdyz clovek vbehne do map moc slabej), pak vsechny Kirac nody, a pak se rozhodnu pro nekolik variant podle toho jakej bude map/kirac sustain.

BTW kdyz jsem to proklikaval, tak jsem objevil scouting report, kterej tam je od zacatku a nemel jsem tuseni ze existuje, a kterej umozni mit v Kiracovi Machinarium mapu! Cywe, nechapu ze mi nikdy nepadnul ani jsem ho nikde nevidel, pritom kazdou ligu to je v challenge a vzdycky kvuli tomu musim na TFT.

Comprehensive Scouting Report | PoE Wiki
    https://www.poewiki.net/wiki/Comprehensive_Scouting_Report
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Jaky planujete startery?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: podle me to neni vsechno zdaleka, to jen opsali z toho co bylo videt v tom streamu. A predpokladam, ze cenu nejspis bude urcovat nejaky z tech efektu, nez nullify, protoze to tim ztracis pulku kvantity takze to asi chces udelat maximalne tak kdyz tam je neco, co ti tvuj build vypne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: protoze to neni videt v jeho popisu, je ta jedna z moznosti, co vybiras v map device (ani neukazali vsechny byla videt jen prvni stranka, ale v podstate to zrejme bude mit krome te prefix/sufix volby i nejakou extra vec pro kazdou mechaniku ve hre)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to to leti... :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ORBIT: ja mam pocit, ze na T17 to nepujde, ne?

BTW na Valdo mape se zabama jsem umrel, to byla jedna z mala co jsem nedal. Teda, nezabily me zaby ale gigantic exilove, ale stejne, se to pocita... :-)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    EVILMIND: A jeste muze vymenit mobky za zaby, aby nebyly nebezpecny ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    empymu se podarilo zmensit na velikost jednoho pixelu :-) to je fakt bozi, a paradoxne bych rekl, ze jak se postupne zmensuje, tak nektery mtx vypadaji i lip, asi vsechno co ma kolem charu nejakej glow/flare

[PoE] The smallest character in Path of Exile (not a league starter) - Stream Highlights #819
    https://www.youtube.com/watch?v=4Yy3DXB63sk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: tak musis proste pockat na spravnou kombinaci modu no, to jsou normalni mody na urovni Valdo map, jen bez voidu/extra bossu. Osobne mam v planu na to pouzit ten scarab, co odstrani prefixy/suffixy, pokud teda nebude moc rare, a tim unlocknout map device, a dal bych to vubec se starter buildem neresil. Druhymu buildu uz takovy veci budou fuk... :-)
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Jo to asi jo bohuzel s stabilitou serveru a vubec hry obecne by me do Hc nenatahl nikdo ani parem volu...
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    Treba DD podle me bude do T17 dost k hovnu sam "Neon" vtom prvnim rozhovoru rekl ze corpse health v T17 se nebude scalovat s DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: jj 2 dny a 20k hodin ma na DD.
    WHITEANGEL
    WHITEANGEL --- ---
    CHA1NDLER: Nejlepsi hrac PoE hraje jen DD nikdz jsem ho nevidel hrat nic jineho.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PoE je zábava, jako job můžou klidně kopat kanály nebo flipovat měnu na burze, to je fuk :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je pekne video :-)

poe league start guides be like (v2.0)
    https://www.youtube.com/watch?v=WMEA7ug55IU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: on neflipuje original sin, on flipuje tu vec, co musis mit, aby ses o nej mohl pokusit. Coz muze padnout kazdemu klidne z toho testovaciho sancta v pribehu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHA1NDLER: to jsi ale udelal screen predcasne... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Beltonovo video jak rychle zbohatnout, jako normalne jsem to nejdriv vypnul kdyz se hned na zacatku dvou hodinoveho projevu objevi "nakup si jednickovy voices" :-) ale pak jsem tomu dal tady na pozadi druhou sanci, a vytahnul jsem si z toho prece jen tak 5-6 veci co jsem neznal/nedelal, a jsou na startu ligy jako asi realne proveditelny i s mym stylem hry.

Kazdopadne je zajimava ta filozofie, ktere tam v jedne z mnoha odbocek od tematu popisuje. Kdy zatimco bezny hrac jako ja treba se snazi od prvniho dne prokousat atlasem, a vsechnu currency investuje do equipu, ktery musi kontinualne upgradovat aby mohl postupovat dal do red map, tak Belton chilluje skoro nahej v T1 mapach flipuje si veci za mirrory...

50 Different Ways to Print Divines at League Start That Do Not Require Maps | PoE 3.24 | Necropolis
    https://www.youtube.com/watch?v=4El95px3wiU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam