Jsem objevil dobrou meta game uvnitr PoE. Ten build co hraju, glad ward stacker, neni uplne popularni v tehle variante, sice ho asi pet hodin hral Lance na streamu ale pak rekl fuj a swapnul jinam, takze lidi na to nenaskocili, build zachranen! Pro me jako je to asi nejsilnejsi co jsem kdy hral, rychlej v mapach a doslova vymazava uber bosse (i na budgetu). Ale kazdopadne ten Cinan, co to puvodne vymyslel, ma jen 12 followeru na youtube, a neumi ani slovo anglicky. Ale sleduje poe.ninju zcela zjevně, protože ho už týden týrám tím, že vždycky přes den udělám minmaxem o kousíček damage vic, abych tam byl na prvním místě, aby vzapeti on udělal totéž přes noc... :-)
Akorát teda dneska mě utřel docela, jsem včera udělal pár úplně nesmyslných změn čistě kvůli poe.ninja DPS výpočtu, který je notoricky off v některých věcech, abych ho přeskočil o 7 dalších mega a definitivně ho zničil, a on má dneska ráno zase o 1 víc, a to ani nevidím, jak to sakra udělal, přijde mi nezměnil nic. Je vtipný, jak jsme se těma malejma změnama vzájemně vzdálili ostatním, který jinak mají v podstatě srovnatelnej equip, původně jsem měl při poloviční damage dojem, že už mám hotovo... Ale takhle mi liga vydrží ještě o dost déle, než bude Čína definitivně poražena! :)
poe.ninjahttps://poe.ninja/builds/settlers?items=Ynda%27s%20Stand&class=Gladiator&skills=Dual%20Strike%20of%20Ambidexterity&sort=dpsPlus stejně teda musím farmit goldy na farmáře, aby makali zatímco jinak hraju celej večer D4, protože si chci poslat aspoň jednu úplně plnou loďku za mirror shardy... :-)