• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: To farmeni goldu mne hrozne sere. Jeste sem nenasel idealni setup na to aby to sypalo poradne. Dve stejny mapy a jedna da 7k druha 15l. Jak to delas?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem objevil dobrou meta game uvnitr PoE. Ten build co hraju, glad ward stacker, neni uplne popularni v tehle variante, sice ho asi pet hodin hral Lance na streamu ale pak rekl fuj a swapnul jinam, takze lidi na to nenaskocili, build zachranen! Pro me jako je to asi nejsilnejsi co jsem kdy hral, rychlej v mapach a doslova vymazava uber bosse (i na budgetu). Ale kazdopadne ten Cinan, co to puvodne vymyslel, ma jen 12 followeru na youtube, a neumi ani slovo anglicky. Ale sleduje poe.ninju zcela zjevně, protože ho už týden týrám tím, že vždycky přes den udělám minmaxem o kousíček damage vic, abych tam byl na prvním místě, aby vzapeti on udělal totéž přes noc... :-)

Akorát teda dneska mě utřel docela, jsem včera udělal pár úplně nesmyslných změn čistě kvůli poe.ninja DPS výpočtu, který je notoricky off v některých věcech, abych ho přeskočil o 7 dalších mega a definitivně ho zničil, a on má dneska ráno zase o 1 víc, a to ani nevidím, jak to sakra udělal, přijde mi nezměnil nic. Je vtipný, jak jsme se těma malejma změnama vzájemně vzdálili ostatním, který jinak mají v podstatě srovnatelnej equip, původně jsem měl při poloviční damage dojem, že už mám hotovo... Ale takhle mi liga vydrží ještě o dost déle, než bude Čína definitivně poražena! :)

poe.ninja
    https://poe.ninja/builds/settlers?items=Ynda%27s%20Stand&;class=Gladiator&;skills=Dual%20Strike%20of%20Ambidexterity&sort=dps

Plus stejně teda musím farmit goldy na farmáře, aby makali zatímco jinak hraju celej večer D4, protože si chci poslat aspoň jednu úplně plnou loďku za mirror shardy... :-)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    15. listopad!!

Path of Exile 2 - Early Access Date Announcement
    https://www.youtube.com/watch?v=eYaSU9UCe0w
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Asi jdu s křížem po funuse, když tu koukám už lítaj 40/40, ale tenhle leveling build je skvělej: https://www.reddit.com/r/PathOfExileBuilds/comments/1en1h8w/strongest_and_simplest_leveling_tech_ever_run/
    Funguje to od lvl 1, což je skvělý, protože zrovna začátek mě vždycky mega sral. Trochu to ztrácí dech jen kolem pátýho aktu než člověk dodělá 50 na hateful accuser ring, ale nic hroznýho. IMO lepší leveling než BAMA, a rozhodně levnější.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me mrzi, ze jsem si od zacatku nehazel do statusu kolik divine dovezli lode/maperi, protoze mam docela podezreni, ze vic nez ja... :-)
    K0COUR
    K0COUR --- ---
    moji mapáci jsou chlapáci

(ssf)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tldr - nema cenu posilat nic od farmaru, co nechteji. Takze meta je dostat pristav do stavu, kdy chce neco z farmy, idealne kazde mesto neco jineho, a umyslne jim nesplnit co chteji z rudy, aby tak zustaly. Pak poslani 30-40k toho produktu by melo vzdycky generovat diviny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    taktika na lodky po patchi

NEW SHIPPING META!! Changes to 3.25.1 Shipments and DUST | Easy Farming Strat in POE 3.25
    https://www.youtube.com/watch?v=N4IkzlqWZls&t=38s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw odmeny za challenge jsou IMHO nejlepsi za nekolik let, hlavne ten finishing effect je proste strasne uspokojivej, s tim zvukem co udela kdyz tam vleti s mecem, ten bude se mnou odted kazdou ligu! :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Game over! :)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: nemam omg, kde sem ho zasantrocil? :D dik mrknu na to
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: protoze nemas culling strike? ;-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Proc mne do prdele temer dycky zabije map boss kdyz ma 1% hp..... Ztrata koncentrace nebo co? Fakt to nechapu dpc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me padla ta karta dokonce 2x z mechaniky dablovani karet z boxu, kdyz jsem tuhle ligu chvili testoval ambush, nez se prilis zvedla cena skarabu. Nekdy na zacatku, takze radost - nez jsem si vsimnul, ze to je ta puvodni na 5 exaltu... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Dik. V nejaky zluty corupt mape, nepamatuji. Sem netusil co to je, a ze to vubec je :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    LIQUIDFREAK: gratz! Kde a jak?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LoLoLoL. Brother gift poprvy v zivote :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Ted se mi z mise vratila lod, kdy mi napsalo ze jeden z posadky se rozhodl pro jiny zivot a prisel sem o nej :D sranda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Lode normalne vraci dobre narolovanej gear, ze zacatku jsem posilal furt pro DEX gear, a vydelal prvnich par divine za suppress veci. Navic hodne casto vraci ty nove top base, takze jsem z toho vytahnul i polotovary za 10 div.

BTW musim fakt pochvalit odmeny za challenge, uz mam 36/40, a az na plast (coz je proste plast) je to vsechno fakt nadprumerne pekny. Ten runovej character efekt je lepsi nez cokoliv co jsem nasbiral doted v mtx, stejne tak ten finisher efekt kdy tam prileti rytir s mecem nad hlavou je o moc lepsi, nez bylo videt na videu, a je to desne uspokojujici. Doporucuju zkusit treba u Eldera, kdy se ty null portaly pocitaji jako uniq enemy, jak tam rytir radi... :-) A je pekny, ze to nespina na uplne vsechny zabite, takze se neomrzi (mozna proto muzete mit dva ruzne finisher efekty, mam jako druheho draka).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam