SKUNK23: zalezi na tom, co hrajes. U nekterych skillu dostanes velice presne cislo, jinde musis zohlednit v custom parametrech co POB treba nepocita, a v uplne specialnich pripadech vubec nevis, pokud treba pocitas s nejakou extra mechanikou shotgunu/odrazu apod. U POB je videt cervene, pokud neco nezapocitava, takze casto vis, co si tam mas doplnit. Kazdopadne potrebujes mit pomerne detailni predstavu o tom co jak funguje, abys realne posoudil, co si v Configuration muzes dovolit zapnout, aby to odpovidalo realite.
Například já nosím tohle, což je na POB moc komplexní, takže to ignoruje. Proto si musím ručně dát do Custom okna, že mám 15 procent culling, protoze ho proste fakt mam vzdycky, takze to nezkresluje realitu buildu.
Tim casto i odhalis taky ty bait buildy z youtube, kdyz vidis jak tam ma frajer neco jako "a sem si dame 10000% attack speed, protoze to POB pocita spatne", tak je vetsinou velkej red flag (pokud si to cislo nedokaze obhajit).
Poe.ninja nema smysl resit, ten ukazuje ve vetsine pripadu nesmysly (resp. je mnohem vic omezeny nez POB), viz jak jsem tady nedavno psal, ze tam tyram sveho Cinana (ktery uz to btw vzdal a zacal hrat neco jineho) tim, ze si umyslne nasazuju veci, co mi na ninjovi zvysujou damage abych byl pred nim, prestoze realne mi ho snizujou. Napr pocita ze mas furt flasky, ze mas furt vaal aury apod.