• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKPath of Exile
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    GORDHART: Mno ja tak daleko nejsem (t4), ale povazuju za problem, ze musim ukecavat nesse aby mi dal mapy abych vubec moh pokracovat. Dla mi snad pet t3, s tim ze za DESET t3 map mi padl jeden t3 waystone. Ve 4kach sem 5/10 a zatim nepad jediny. A abych farmil exalty na zlepsovani veci a pak je spalil z atakovou blbost jako sou waystony mi prijde trosku sileny. A dost velkejproblem.
    A to nemluvim obecne o lootu, protoze to je des. Aby mi na monka za 75 lvlu napadalo 100 kusi, 100 luku a 200 stafek pro castery ale na monka temer zadna, tj demence.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Včera večer jsem se konečně spolehlivě překlenul přes t10 waystony a už se asi dá spolehlivě říct, že trable s malym množstim lootu už zmizely. Hlavně začaly padat ty tierovaný rary (občas padne předmět, kterej je sice neindetifikovanej, ale píše třeba "tier 3" a má výrazně vyšší šance na dobrý affixy). Prodal jsem za 40ex helmu s 350 ES a začal mít peníze konečně.

Jinak jewellery spíš nepadaj. Ty malý začaly padat až pozdě v mapách, střední mi padl jeden a úplně večer jsem měl lucky roll a pdl jeden perfect, ale bejt na ssf, tak nemám linky prakticky na ničem.
    No, zkousel jsem syna nalakat na d4, ale vubec ho to nechytlo. Ted o vikendu jsme rozjeli poe2 a i kdyz ze zacatku brblal, ze je to to samy, co diablo, tak ho to zahy chytlo, ze to nechtel vypnout a nemuze se dockat pokracovni :)

Ja osobne zas tak nadsenej nejsu, protoze ranger je o level snazsi, nez byla sorcka. A v kombinaci s witch si to davame jak nic. Sliboval jsem synovi elden ring bosse a act1 boss sel bez problemu napodruhe :D

Maj to tedy dost nevyvazene a vcera jsem bojoval s support gemama na normal utoku. Z nakyho duvodu mi to chvilema zobrazovalo jen utok z druhyho setu, po sundani a nandani zbrani se mi to zbuglo uplne a mohl jsem pridat support gem jen na punch a i pres rozsahlejsi laborovani se mi nepovedlo gem umistit tam, kam jsem potreboval.

Ale jinak jim to na pc jede pekne, lagy jsem za cely vikend nezaznamenal, ale hral jsem couch coop, no. Ve meste v online mam nizsi framerate, ale jinak mi to jede jak vino na 2080.

Na EA dobry.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MARSHUS:
    na ten fight ti staci 1000hp a dodge. Chaos res vubec nepotrebujes. i mexicka vlna, kdyz zachovas klid a actually zustanes stat na miste ti da relativne malo.
    tenhle fight je vic skill check, nez gear check.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HAVANA: dmg cislicka? Ty jsou jenom u bossu maly cislo vravo nahore u health baru kolik si dal celkem, floating dmg numbers nad hlavama panacku PoE nikdy nemelo a mit nebude.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak po víkendu na PS5 verzi furt nevím co si o tom myslet.

Je to zatím pro ps5 blbe optimalizovany, seka se to, má to fps dropy, k tomu jim lagujou servery. Nejsou tam videt dps cislicka. Všechny tyhle veci jsou dost frustrujici...

Na druhou stranu je to navykovy a strasne zábavný. Jsem ve druhým aktu zatím.

Jo, a to mesto ve druhým aktu je asi nejvíc cool zpracovani home townu ever. Faking karavana cestujici po pousti..a tahnou ji otroci. Fuck me and take all my money
    NESS
    NESS --- ---
    MEPHISTO: To plati jen o treasure roomu, v jednotlivych mezi mistnostech se dostanes tam kde jsi prestal, ale zase pres WP a zpet na lokaci a pres vchod, port je jednosmerny
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    koukam ale ze v tom nejsi sam...

Early Access Bug Reports - POE2 Portal Warning (Trial of Sekhemas) - Forum - Path of Exile
    https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3598569/page/1

> This isn't a bug. There is a chest right there at the rewards room where you can stash anything you might want to sell after finishing the trial - why would you portal out? It would be reasonable to give a warning about leaving when you have unused keys though.

hodne lidi breci ze se portalnulo po poslednim bosovi a pak ze nejde resume pres oltar... coz vypada jako bug.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: No, tak tady není.. a protože jsem naplnil inventář těsně před koncem, tak jsem to musel běžet celé znova. Naštěstí jsem měl 6. smysl, tak sjem si nacpal inv rare věcma a nechal ležet modrý.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    bylo na to varovani...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Tak to je úplně rozbité myšlení.. protože věc co funguje vždycky najednou funguje beze slova vysvětlení jinak. .to je na facku.. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevim jestli to ve dvojce je taky ale jednicka na to mela msgbox ktery jsi musel odkliknout ze to "akceptujes" :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    to jen proto zes nezazil seknutej run labu v jednicce z kteryho se neslo teleportovat... ten port je tam na to abys mohl odejit kdyz si v hovnech ne aby sis udelal poradek v invu ;)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    CARTMAN: Hm. ok.. jako přijde mi to jako hodně flawed koncept. Portal Tě to nechá otevřít, projdeš jím do města, ale zpátky už nevede.. :-D To není feature.. to je bug. :-D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    MEPHISTO: vim zes to moc nekalil ale v jednocce to tak bylo taky :D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    LIQUIDFREAK: Když už si sdílíme ty epic faily, tak mám taky jeden k lepšímu. V Ascendency trialu se nezkoušejte portnout do města a prodat věci, už se nedostanete zpátky do instance. Musíte zpět přes waypoint a ten vám načte instanci novou, takže trial hezky znova...
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    teda Viper je peknej opruz. asi to chce vic chaos resu :D
    NESS
    NESS --- ---
    Perusit to jde po kazde mistnosti, kdyz se portnes ven tak sice port zpet nevede, ale pres WP se dostanes do lokace a navazes kde jsi prestal.

Jako Sekhema je slusna vyzva, doufam ze v plne hre fakt bude na vyber co chces plnit, pac chaos je pro me s melee mnohem prijatelnejsi volba,

pasti sem se uz +- naucil, bossove se ale musi rychle a z co nejvetsi dalky, teda videl sem zatim prvni dva k tretimu sem se jeste ani nedostal :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: Jak rikam, nehral sem to, takze jsem to netusil. Chtel jsem jen zkusit druhy pokus, takze nazdar bazar :D
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: no nejspíš pokračuješ v tom runu, cos minule nedokončil. resp. tak to bylo v poe1. po každém dodělaném patře se dalo sanctum přerušit a pokračovat příště, jestli si dobře vzpomínám.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LIQUIDFREAK: To asi neklapne :D Na zacatku dalsiho pokusu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam