Ono se furt pinda na to, jak je to nahouby, ze tam nic neni, system je nedomyslenej. Ale vzpominate nekdy na to, v jakym stavu byla openbeta PoE1? Tehdy byl Early access imho skoro nevidanej, 1000+x jsem zabil dominuse a hladove cekal na dalsi obsah. Kazdej dalsi skill nebo uprava pravidel byl svatek. Kazda nova liga byla hromada novyho obsahu.
Dnes cekas od EA to, ze je to skoro hotova hra a ladi se detaily. Ja bych mozna nebyl zatim tak prikrej. V puvodnim planu bylo udelat "PoE pro masy" protoze je sralo, ze maji kotel HC hracu, ale natahnout do toho nekoho novyho je skoro nadlidskej ukol. Vlastne je celkem chapu a je to i jedna z pricin, proc jsem z PoE 1 pred casem odesel. Uz jsem nemel cas na to nacitat kilometry infa o tom co se kde zmenilo, protoze mam i nejakej ( dost se rozsirujici) zivot a kazda zmena, ktere jsem si nevsiml byla kurevsky podstatna.
Takovyto "no po 450 hod musim rict ze je to sracka" ? WTF? Kdyby to byla fakt sracka, zjistis to po 10-20.
Je to nedodelany, v nekterejch ohledech fakt stupidni, ale potencial to porad ma. To ze to drive nebo pozdeji asi uplne zabije PoE1 me sice na jednu stranu neskutecne sere, ale na druhou stranu se tomu nedivim. Posledni ligy co jsem hral cca 2 roky dozadu uz mi prisly jako hrozna krec.
Chtel bych aby se nejaky veci z 1 dostaly do 2? Ano
Vybrali si ty spravny do EA? rozhodne ne
Maji z ceho vybirat? rozhodne ano
Napadne je neco noveho? nezbyva nez doufat
a brecet ze nemam aukce, na to prdim, spokojim se i s tim webem, ale kde je doprdele ten pojebanej mapstash? to mi nekdo reknete....
K0COUR: na /rant off
Mozna ze tohle je prave ten duvod, proc je to nejlepsi rok pro ARPG hrace :DDD