PANVA: já mám obavu, že trialy zůstanou, maximálně přibude jeden nový, tuším jednou z mechanik, co na to je favorit, byli Ancestores (takový ty souboje dvou týmů v podzemí pár lig dozadu).
Jinak co mě překvapilo nejvíc, že mě vůbec neserou layouty map, ze kterých mi v předchozích sezonach fakt hrabalo. Přitom se zase tak moc nezměnilo, z hlediska vzhledu/velikost map. Trik je nejspíš v tom, že teď má vždycky všechno nějakej jasnej cíl, a snadno můžu k němu přesprintovat, takže i horší layout nevadí. Breach jsem dřív chtěl otvírat jen na Savannah - dneska funguje jinak, takže stejnýho výsledku dosáhnu i v úzkých chodbách (kde nevíc nespawnuje protože na to mají nějaký generátor chytrý). A kdyby mě něco fakt štvalo, jako je Mire mapa (kterou jsem viděl zatím jen jednou v dálce teď), tak jí prostě můžu masterem přestočit jedním klikem na random layout. Paráda prostě.
Boží je i to random přeskakování map z mastera, jelikož se aplikuje vzdušnou čarou, tak často můžu přeskočit klidně 5 map najednou - bohužel tablet na to je tuhle ligu cenově úplně mimo.