PETEKKA: jestli chces tak je zastipnout muzes klidne .. zalezi na tobe jak chces aby to pak jelo .. aletyckovemusis zastipavat , protoze pak to bere silu vyjanum ktery ty potrebujes a chces ..
ja bych se zimyna balkone nebal , jdespiso prizemni mraziky a dneska uz ve vetsi vejsce mraz nehrozi si myslim.. ja teda bydlim v 6 patre a balkon mam zasklenej , takze ja mam pohodu .. mam tu cca 455ks rajcat a uz se peken zakorenili a jedou pomalinku .. po milulim roce jsem se ujistil ze neni kam spechat a rozhodne si pockat , rostliny jsou potom silnejsi , nez aby jeli za svetlem a prerostli , to je pak skoda ..
odpo jdu dorejt jeste kus co nemam na zahrade a muzu vzit rotavator a po nem uz rozjizdim foliaky , uz at to roste :))
jinak jsem tu cetl , ze by nekdo shanel i nejakou zahradku .. ja bych mozna i vedel a pokud by nebyl zajemce uplnej idiot (pardon) bordelar a podobny veci co se nehodej,proste musi to bejt slusnej clovek .. myslim si ze by to i slo .. zeptal bych se .. financne nenarocny .. akorat je to teda lokalita zbraslav .. a policka nejsou leta obdelavana , takze to je celkem dost prace .. a na to ze je jaro :) no minulej rok jsem to taky delal na jare s traktorem ale .. tak ze textilni folie to jisti , plevelje strasna svine .. nesnasim ho vic jak myti nadobi