• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYKANTROPPíšeme plnicím perem
    KURE
    KURE --- ---
    EZOP: nedokonale tesny vicko? a hrot a feed postupne pomalu vysycha??
    EZOP
    EZOP --- ---
    NEVILL: Jo ale nepřijde mi ze by to mělo bůhví jaký efekt.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EZOP: nepomůže když s tím perem třeba trochu zatřepeš?
    EZOP
    EZOP --- ---
    Ahoj, pořídíl jsem si plnící pero LAMY Studio. Naposledy jsem psal plnícím perem někdy v 1. možná 2. třídě, pak jsem dostal čínu - jsem levák.
    Je normální, že mi po čase, jak ubývá inkoust začne pero hůře psat? Třeba i po 1/4 náplně? Zdá se že, že jde ven méně inkoustu. Jakmile pero ale otevřu, otočím vzhůru a vypumpnu přebytečný vzduch, tak zase další cca 1/4 jede dobře, než tohle musím opakovat.
    Dělám něco špatně nebo je to normální? Díky
    PVO
    PVO --- ---
    Diky za tip!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LEON_KOWALSKI: ještě jsem měl tu stejnou pentelku, ale tu mi znárodnila dcera (8,5)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    na to se chystám, já mám od Caran D'ache 888 a spokojenost,

Penshop.cz - Kuličkové pero Caran d'Ache 888 Infinite Black >>
    http://www.penshop.cz/kulickove-pero-caran-dache-888-infinite-black/dp-18518/
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    KURE: Tohle mam a do ruky to sedne dobre.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PVO: mám ho i pentelku, ze stejné řady. Jsou to prckové, co se vlezou do každé kapsy od košile.
    PVO
    PVO --- ---
    Potřeboval bych radu. Brácha by rád k Vánocům kuličkové pero, pokud možno s co nejvíce minimalistickým designem - ideální je tohle MUJI (http://www.muji.eu/...18616022&fbclid=IwAR2l0SfppDoYBnQEikbT3kfTObHG7HRWss_OljMIGhvxtTmFwP7P3zXy-_Q), ale co jsem tak koukal, tak ten hexagonální profil není zas tak obvyklý... nemáte nějaké tipy?
    Ideálně něco dostupného v ČR, rád bych si to prohlédl. Díky
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Vrátilo se mi z renovace pero, který jsem sehnala za pár kaček v konvolutu. Povrch už něco pamatuje, ale je to pěkný velký pero a píše parádně. Na barelu žádná značka, ale člověk, co mi to opravuje, tvrdí, že je to Ripet.

CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    NEVILL: stalo se mi to samé na peru za pár kaček z číny a kohinoor inkoustu.
    VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    Nový přírůstek - Parker 45. Na fotce pro srovnání s Parkerem 61 (černozlatý)..

VLCACKA
    VLCACKA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Pokud není bombička poškozená (prasklá), nepoteče. Vyzkoušeno. :-)
    KLON
    KLON --- ---
    KURE: U Parkera doplňuji leta a stále drží, u liliputa napíšu nejdřív za rok, jak drží.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LEON_KOWALSKI: možná to časem poteče ale zatím se mi to ještě nestalo. Vetsinou plním a určité deset naplnění bez problému s vytekanim. Cas od času mi dojde inkoust mimo domov tak vrazim novou bombičku a starou vyhodím.
    KURE
    KURE --- ---
    casem to asi poteče, ale parkrat to bude ok.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: No, to taky uvidím, ještě jsem to nezkoušel... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam