PIVECEK:
NAVARA: Většina zpráv, které ve schránce mám nejsou o objednávkách (na které by stačilo jen odpovědět), ale o dotazech, které nemůže zodpovědět nikdo mimo náš šicí proces (dotazy na možná provedení, cenové nabídky, materiály...), takže tam mi brigádnice bohužel nepomůže - musela by být znalá naší výroby. Samozřejmě to ale nepodceňuji a mám pár želízek v ohni, ale není to hned - nejdřív si je musím vychovat. Kdybych byl obyčejný eshop, je to jiná.
PRAASHEK: Dělám měsíčně cca 50 návrhů nášivek (ať už svoje nápady, nebo pro zákazníky). V nabídce je vždycky vše, co je kde po netu, protože programy mám uložené a mašinu ready (nemám je skladem, ale stroj můžu kdykoli pustit.
WOJTYLA: Trefil ses bohužel do zimní dovolené (psal jsi 29.12. dovolená nám končila 3.1.) Jelikož se nechci zbláznit, udělali jsme si po dvou letech dovolenou, která trvala déle než tři dny. Chápu, že dnešní doba nahrává spíš těm, kteří jsou online 24/7 připraveni reagovat na dotazy zákazníků, ale dovolená je dovolená (po dvou letech jsem se konečně dokopal k tomu, že jsem vypnul net, telefon, zvonek - a nikdo se na nás nedokopal, příbuzenstvo nevyjímaje)
MAWERICK: Pávek se snaží reagovat, ale nemůže viset na hřebíčku v pohotovosti, aby mohl ihned přispívat do diskuze na NYXu, protože odpověďma na NYXu nezaplatí nájem. Bohužel, ještě furt vydělávám rukama a strojema a to se se sezením u PC trochu vylučuje.