Tak jsem se taky stal majitelem batohu "x-speciál" tactical a-la 5.11 r24...
Uplně první dojmy: Vzhledem k ceně se opravdu zdá být překvapivě dobře ušitej.
Zipy se zdaj bejt přijatelný. Nenašel jsem na nich teda žádný značení, ale přijde mi že choděj ladněji než na nejlevnějších mil-tec apod. co sem měl možnost vidět.
O malinko hůř se mi pracuje se zipem hlavní kapsy, ale to je dáno tím že se mi dostává do cesty různý to lemování nebo šití vnitřních kapes. Sám o sobě ale chodí hladce, asi je to spíš tím že se vatoh jště "nezvláčněl" a někerý věci zůstali naohybaný z dlouhodobého skladování...
Je tam teda mraky teh nezačištěnejch nití jak už bylo zmíněno, to ale neni žádnej problém...
Taky je tam snad miliotisícpětsetsetšedesát kapses, kapsiček a podkapsiček.. :D asi tak o 150% víc než dokážu využít :D
Co ale vidím jako potencionální slabinu jsou ty ramena.
Ty jsou jak blátíčko, výplň hodně tenoučká, a ta vnitřní textilie hodně jemná.. Toho se bojím.
Navíc už je výplň na několika místech jakoby zlomená, zase od toho jak to bylo skladovaný.. V teh místech toho přeložení "zlomení" je to fakt milimetr tloušťky...
Moje obava je, že za čas nošení se to celý takhle vyšeptá a bude z toho v podstatě jen hadřík bez polstru.. Nebo se někde trhne ta tenoučká jemná vnitřní textilie a to bude konec jinak celkem propracovanýho batohu...
Taky jsem měl možnost vidět tu pískovou maxi-tašku.
MG! Ve skutečnosti je ještě větší než jak jsem si představoval ze všech dostupnejch fotek!
Trochu mě mrzí že jsem ji taky nevzal. Výhodu vidim hlavně v její délce jak autobus.. :)