SAMGARR:
http://www.prabos.cz/praha
Bohužel přidam poněkud špatný reference na obě značky. Bennon boty se po tejdnu práce v mrazech začli rozlepovat. - po reklamaci mi je dvakrát poslali slepený - dvakrát se rozlepili - pochopitelně :) do třetice kdy maj ze zákona povinnost mi vrátit prachy mi poslali nějaký chytrý jakože znalecký odůvodnění proč mi reklamaci neuznávaj a proč si za to můžu sám :) - po značně nasraném hovoru s pánem co to psal mi prachy vrátili - druhý boty od nich vydrželi asi rok. všechno to byli jejich jakože "top" modely za cenu cca 2000 - nečekal bych od toho bůhvíco ale za kvalitu palec dolu a za přístup nasrat navždy :) ...
Teď pujdou na reklamaci Prabos fox GTX - do kterejch jsem za ty peníze vkládal větší naděje nicméně koupil jsem je někdy na podzim a šev plastový paty ke kůži se uplně urval a podrážka se na dvou místech začíná odlepovat - a to sem je docela šetřil a docela si dal záležet na péči sušení střídání. - jak ty se k tomu postavěj sem zvědav.
Podotýkam že ty boty nosim do práce v který se celej den pohybuju v terénu za každýho počasí - ale tak nějak mam možná neskromnej dojem že na to by pracovní pohorky s certifikátem měli bejt :))
a taky mam možná prostě jen kurevskou smůlu a jinak sou to supr boty :)