Pratele, premejslim ze bych si po letech udelal radost a koupil si novej bagl. Furt nosim 5.11 rush 24 co jsem si na zacatku prazsky kariery koupil od Wojtyly, a po petiletym dennim noseni prestava pomalu mit reprezentativni vzhled!
Co se dneska nosi takovyho peknyho, aby to bylo aspon stejne prakticky, dalo se v tom letet na par dnu okolo sveta (cili nakej objem) a vypadalo to aspon stejne pekne?
Na 5.11 ocenuju:
- kvalitni popruhy pres ramena (ten pres prsa jsem nepouzival, zas tolik toho nenosim), odepinaci ale odolny, a dostatecne silny aby z nich nebolely ramena ani pri noseni tezsich obsahu
- tvrda zadni strana (nosim v tom 13-15" notebooky displejem na zada), je v ni takovej kus plastu co to zpevnuje
- spousta kapes na vsechno mozny i nemozny
- stahovaci popruhy po stranach (ktery uz se mi bohuzel rozpadly)
Predstavy:
- idealne neco vic podobnyho kapse na notas - ta 5.11 ma takovou nepromokavou polokapsu, do ktery notas strkam ted, ale nejakej separatni prostor s tuzsima stenama a necim mekkym na dne by byl fajn (ted kdyby mi batoh upadnul, tak ten notas rozflakam :D )
- chci neco, do ceho se bez problemu daj hodit nahradni dziny, dve trika a nejaky spodky na obra, a boty velikosti 50-51, a furt s tim pujde letet bez checked-in zavazadla
Navrhy!