• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    TURBO: Diky! Bez Protune, neco jsem o tom cetl, ale zatim s nim nemam praktickou zkusenost.
    Zkusim tohle: http://www.fcpeffects.com/products/fisheye-removal-plugin .. umi to i GoPro Studio koukam ikdyz s tim mi nepracuje uplne dobre ..
    TURBO
    TURBO --- ---
    PEKK: vypíchnu to nejlepší - poklidná atmosféra, za mě super barvičky a kontrast, vlastní "asociál" párty na záchodech ;), záběry z kitu na jezdce budou vždycky super, želví hlava :)

    Trošku mi vadí velký množství statickejch záběrů, v tu chvíli to video vždycky jakoby "usne", ale tisíc lidí tisíc chutí.

    Pěkný.
    TURBO
    TURBO --- ---
    ARMADILLO: super záběry! Co se týče světla asi to byly dost kontrastní scény, ale stejně se zeptám - točils s ProTune či bez něj?

    Co se týče rybího oka tak hledej něco, co bude znít něco jako "fish eye remover" atd., ale nevim teda jak ve střihacích softech, tohle je spíš doména softů pro kompozici (AfterEffects, Shake/Nuke atd.).
    PEKK
    PEKK --- ---
    Nojo, problém s creative common licencí jsem zjistil až dneska...příště to zkusím, ale jsou to čubky...tak si to holt na mobilu nepustím, stejně to chce větší obrazovku a zvuk:)
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: A sme u tech prav... Nejde na mobilu :-(
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    WERT: Mel jsem celkem problem s tim ostrym lednovym sluncem. Zkusim jeste zvazit polarizacni filtr. Mas s tim nejakou zkusenost? Defakto tohle je uplne bez post produkce krome zpomaleni tech vodopadu na 80%. Ta dalsi videa zkusim barevne vyladit. Co se tyka toho pluginu tak to jsem ani nevedel, ze existuje.. prave jsem stahnul FinalCut tak se v nem jdu naucit.. nebo mas tip na jiny editacni soft?
    PEKK
    PEKK --- ---
    Když jsme u toho, právě jsem dodělal video z prosince, tak ho sem taky frknu a nebojte se kritizovat málo akce a blbou hudbu:)
    Kapverdy 2013 Sal Kite
    http://www.youtube.com/watch?v=UyB1fOetERI
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Naprostrj souhlas. A advaced level vyberu je pokud chces mezinarodni publikum, tak si prelozit text cizojazycnyho songu. Aby k extremnimu lyzovani nebyl treba song: Uz je tu jaro, kytky kvetou, kvetou a vsude voni trava :-)
    PEKK
    PEKK --- ---
    ELPASO: Hudba je největší peklo, vždycky si pak řekneš, žes tam mohla dát možná jinou, vhodnější:) Já to řeším podle nálady...občas trochu tématicky, občas obráceně...takovej jazz u extrémního lyžím může občas bejt i vtipnej...ale návod asi neexistuje...sem tam taky si udělat poznámku, když slyšíš něco dobrýho, co by se mohlo někdy hodit:)
    BASIK
    BASIK --- ---
    WERT: OK, vymenim GoPro Hero3 Black za iPad! Stejne uz tocim vsechno na RX100 :D /jk?
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: co nejak poladit barvy zda se mi to takovy mdly... Taky pri techhle zaberech pokud to nemabejt extremne akcni, nestalo by zauvazovat o pluginu kterej srovna zkresleni toho gopro sirokace? Podle me by to baj internetovy vocko pak mohlo bejt koukatelnejsi.
    WERT
    WERT --- ---
    BASIK: tak si kup neco s iOs :)
    BASIK
    BASIK --- ---
    WERT: U nej me stve tragicka podpora na Androidu :)
    WERT
    WERT --- ---
    Anebo to nahrat na vimeo:)
    BASIK
    BASIK --- ---
    ELPASO: Jestli chces vysledny videa sdilet po netu, tak je dobry hledat hudbu s creative commons licenci, jinak ti videa z youtube (...) nepujdou prehrat na mobilnich zarizenich, takze jamendo.com (a par dalsich na googlu), jinak klasicka hudba s copyrightem grooveshark/soundcloud/spotify a nechavat si doporucovat zanr/naladu... a ne, jednoducha cesta neni :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    ELPASO: Pandora.com. Pro CZE ofiko nefunguje. Ale pres hola plugin do chromu jde. Zadas si kapelu nebo song kterej by se ti hodil a pak ti pandora jede podobny songy ale neproflaknuty. Mam to na pozadi hned pri hrubym strihu a driv nebo pozdejc me neco zaujme.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    mohl by mi nekdo z mistnich zkusenejsich strihacu poradit... kde berete/vybirate/naposlouchavate hudbu???? :)

    dostla jsem hero3+ k narozkam od svych drahych kamaradu, hraju si s premierou, vse ok... ale hudba? kameru pouzivam v soucasne dobe na snb/lyze a potapeni. bohuzel mam naposlouchanou hudbu, ktera je pro tyto ucely vicemene nepouzitelna a prokousavat se tunama hudby natahanyma vsude mozne je peklo - nebo neni jine cesty????
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Nahazuju aktualni ukazku ze sve produkce, prosim o ohodnoceni, prip. doporuceni co by to chtelo nebo jak Vam to sedi ... jinak WERTovi vzkazuji, ze to sice neni extremni, ale upozornuji, ze jsem po celem dni jezdeni v aute mel pri nataceni opravdu extremni hlad. GoPro 3+ Black Edition 1080p 48fps. Enjoy..
    Moltrasio Waterfall
    http://www.youtube.com/watch?v=zn9P-8-gxuY
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    jedno takove moudro :) u tech domacich extremnich videi je problem v tom, ze akter a kameraman v jedne osobe si to che v prvni rade hlavne uzit, protoze nejede natacet video, ale jenom si normalne pojezdit. takze tomu nevenuje takovou pozornost a nakonec nema tolik kvalitniho materialu. takze u amateru to bude vzdycky kompromis.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILTRON: mas kliku ze je takovy teplo, jinak by te ten snehulak zazaloval za neakcnost videa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam