• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    ARMADILLO, WERT: No, kvalita obrazu je přeci druhořadá, ne? :)) Spíše mi šlo o to, zda někdo měl možnost vyzkoušet obojí a řekl by reálně, že ISAW je ok - DRAGON o ní taky uvažoval, co jsem četl. Jsem rád, že můj pocit není jen můj a GoPro je prostě lepší :) taky se k nemů raději přikláním a tímto jsem se jen utvrdil..díky ;)
    WERT
    WERT --- ---
    ARMADILLO: Nekdo ale muze kupovat kameru kvuli prislusenstvi, nekoho treba obraz u kamery nezajima :)))))
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KEVIN182: Proc kupovat kopii, kdyz muzes mit original? Koukam na cenu a ten rozdil je mezi nimi minimalni.. na tom neusetris. Kup si GoPro 3+. Ten vystup proste ve finale stoji za to! Jestli ti prijde na videich GoPro lepsi, je to tim, ze je lepsi :)
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Zdravím...pročítal jsem to tu, ale stejně si nejsem jist, zda zkusit ISAW nebo jít do osvědčené GoPro Hero 3. U ISAW vyhrává větší výbava za menší peníze, ale na některých videích mi přijde GoPro lepší, možná se ale mýlím. Někdo reálné zkušenosti porovnání obou? :) díkes!
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DRAGON: no prave to je hodne hezky, tech 30 fps je dost skoda... no tak asi hadam uvidime s cim pride v lete gopro 4 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: taky me trochu desi to, ze vsude pisou, ze to pojme maximalne 32GB kartu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKAUTIK: koukal sem na ni, je to supr, jen mne na tom trosku mrzi, ze ve fullHD to umi jenom 30FPS. Ale ta clona je bozi, 2 je hodne otevreny
    TURBO
    TURBO --- ---
    OT_: to je ale kravinimum pane :)
    PIZI
    PIZI --- ---
    OT_: Ale vyvrací to tvé použití slova každý.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Tak to nevypada marne tohle


    Announced: Shimano CM-1000 POV Sport Camera | Mountain Bike Review
    http://reviews.mtbr.com/announced-shimano-cm-1000-pov-camera#slider-pro-2-10
    OT_
    OT_ --- ---
    WERT: Však se na to taky nedá koukat:)
    WERT
    WERT --- ---
    OT_: lol to je teda ale picovina :)))
    ja je spis zpomaluju :)
    OT_
    OT_ --- ---
    MILTRON: Chci vidět, kdo by použil ve videu aktuální rychlost, protože bajková videa každý v postprocesu zrychluje, ať se na to dá aspoň trochu koukat:)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    TURBO: ok, thx za vysvetleni :)

    btw, na co je u 3+ka jeste jeden zadni kryt? jakoze zalozni, az se ochodi gumicka a zacne do toho zatekat? :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    presne jak tusis :) HD 3 BE bez bacpacku s nejnovejsim FW (nemam ted GP u sebe, ma ji pujcenou kamarad, ale aktualizoval jsem ho 12.1.).
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MERTLAS: Aha :) To je zajimave. Mluvis o 3 BE bez BacPacu? Protoze jsem podezrival ten..
    Jedno GP mam ve Phantomu a s tim problem nikdy neni. S tim druhym se mi to ted parkrat za sebou stalo a to ma prave BacPac fulltime.
    Mas posledni fw predpokladam. Jinak prolezam diskuze a rozhodne nejsme sami :) ale reseni jsem zatim neobjevil.
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ARMADILLO: ja u 3 BE jo... ale nejak jsem to byl linej resit a vyndaval baterku... az ted jsem si uvedomil, ze by me to taky zajimalo :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Mam dotaz - stava se mi, ze se GoPro vybije samo. Jde o GP 3+ BE s BacPacem. Normalne je plne nabite, vypnu WiFi, vypnu GP, necham ho na stole, prijdu za 2 dny a je vybite. Ted naposledy ubyly po 3 dnech 2 dilky. Nekdo jste se s tim setkal? Fw 1.04.
    BASIK
    BASIK --- ---
    MERTLAS: http://open.spotify.com/user/basheek/playlist/7IERd8wEFU9bQEqpwVIyxX ... tak sem neco malo z nasbirany hudby nahodil :) vetsina je pod CC licenci
    TURBO
    TURBO --- ---
    SGNLR: tak to už jsme 3 :) Kámoš co ho kupoval se mnou ho taky nepoužívá a navíc mu v létě ukradli komplet fotovýbavu, takže to už mám 3 zbytečný kousky, nenatočíme něco? ;)

    Hodně velkej lol mi přišlo poštovný a balný 200,- - 2ks steadi přišly omotaný novinama a bublinkovou fólií (za 2 kila bych čekal, že to daj třeba do nějaký krabice). Prostě bejvalý starý pankáči, co by jeden čekal ;) Provedení taky takový všelijaký, hlavně ten korek nastříhanej do čtverečků (nepochopil sem, proč to neni jeden kus) z nějaký samolepící podlahový krytiny, co se rád odlepuje, takže jsem nakonec musel většinu stále se odlepujících rebelů přilepit chemoprenem ... prostě za 2.200,- taková maličko falešná písnička, nicméně to bohužel odpovídá nabídce trhu v týhle oblasti (viz třeba ceny nejobyčenějších followfocusů atd.).

    Ale funkci plní, jen nejsem cílová skupina, i když sem si to původně myslel (to aby to nevyznělo, že je to na hovno ohnutej kus plechu se závažíčkama a stativovym šroubem za 2 litry ;)).


    ELPASO: pointa tkví v tom, že si z Premiere vyexportuju finální video (kupř. fullHD s bitrate 10Mbit) a v MediaConvertoru si z toho pak vyrendruju video na web s menším bitrate, eventuálně rozlišením. Jasně, je to prasárna a místo jedný rekomprese tam jsou dvě, ale když dávám video někam na net a mám bohužel jen 1Mbit upload, tak milerád to video stáhnu na přijatelnou velikost s přijatelnou kvalitou :) A zároveň mám na disku finální video s dobrou kvalitou.

    Nicméně z Premiere jsem neexportoval video ani nepamatuju, jelikož mám jen Elements verzi, tak mám takovej asi pro leckoho prazvláštní postup - udělám sestřih v Premiere, uložim projekt a ten naimportuju do AfterFX, protože tam se mi dělá o dost líp a můžu si tam dělat úpravy jaký potřebuju.

    Ale na takový to domácí točení (kalby na kole, jízdy, potápění atd.) mi to vyhovuje. Profi workflow to ale neni, to je mi jasný :)
    EGGH
    EGGH --- ---
    GOZER1: A proto jsi to sem hned nalinkoval s affil linkem ;))
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    TURBO: mam tenhlew doma a vubec nepouzivam.novej stal tusim 2000, tak kdyby se chtel nekdo domluvit tak poslu dal..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam