• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    RADAK: tak twixtor uz je dopocitavani frameu. to strihovej program nema. ale twixtor plugin do vegasu jsem zkousel a kdyz si s tim clovek vyhraje, tak to vcelku funguje.
    RADAK
    RADAK --- ---
    zpomaleni pod fps jsem v premiere primo nezkousel, resp. nevim jak moc skubavy vysledek bude. V after effectu jo, pomoci Twixtoru.
    Ale plynule zrychlit a zpatky zpomalit video jde v premiere uplne paradne. Time remapping a pak uz si jen hraju s krivkou na jednotlivych klipech. super easy!
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: fps nijak u jednotlivych frameu nastavovat nejde, nedava to smysl. muzes nastavovat fps celyho projektu nebo jednotlivych klipu. ale i kdyz by sis tu sekvenci rozdelil na maly klipy a u nich menil fps, tak to bude steasnej vysledek.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    DRAGON: tohle se dela ve vagasu pomoci krivky (envelope) kde si primo krivkou nadefinujes jak se ma video zrychlovat a zpomalovat v procentech. to byla jedna z funkci kvuli kterym jsem presel od premiery k vegasu. ale to uz je davno a myslim, ze existuje podobne mocna funkce v premiere.
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    DRAGON: kdybys objevil nějaký dobrý návod jak fluxovat v premiéře tak se prosím poděl
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: no podarilo se mi pod novym profilem nastesti tohle video vyexportovat, ale se studiem koncim, strasne to pada a vyhazuje chyby kdyz delas s Fluxem. takze se jdu ucit "fluxovat" v premiere, bohuzel
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: takže jsi se vykašlal na GoPro Studio a začal používat Premiere nebo jak jsi to vyřešil?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DRAGON: no nebo si to strihnout tu rychlou cast a zbytek nastavit rychlost toho strihu na rychlejsi/pomalejsi, resp kolik sekund chces, aby ten trih hral.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THEODORT: zkusim poguglit, dekuju moc
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    DRAGON: time remapping+optical flow?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    coz me napada... mate nekdo tip, jak v Premiere nasimulovat Flux? tzn ze kdyz napriklad fotim jak kamos skace na kole, tak rozjezd krasne rychlej a pri skoku se to plynule zpomali, ten skok je zpomalenej a po dopadu se to zas plynule zrychli. Jde to nejak jednoduse nastavit nebo se musi frame by frame nastavit fps? diky moc
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: tak kdyby vam to nekomu delalo stejnou neplechu, tak doporucuju
    1) prestat to delat jak dement (čti já) v chybovym gopro studiu 2) vytvorit novej windows profil, tam to loadnout a zpracovat. Po zpracovani se ridit znovu radou c. 1 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: neprijde mi, obrazove je to ok. ale ja si stejne veci upravuju, saham do barev, kontrastu, ostrosti atd
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: a co ten kontrast? Žere ti Studio taky kontrast oproti zdrojovým videům? Jak to řešíš? Já jenom když tam naimportuju video, tak to ztlumí kontrast proti tomu, co vyleze z kamery. Dá se to zase vytáhnout ve výstupu, ale radši bych prostě, kdyby to prostě vypadalo přesně jako to zdrojové video a omezit editace. Díky!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: davam custom 264 a kvalitu tak 40mb. Ale to s tim mym problemem nijak nesouvisi, protoze kdyz Flux vypnu, tak to vystupni soubor vytvori v pohode. Tudiz problem bude jinde.. a obavam se, ze uzivatelsky neresitelnej.
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: Jak nastavuješ (nebo kdokoliv tady) parametry pro export? Jaký codec, mbps, parametry, pro výstup ve stejné kvalitě, jako originál?

    I když dám ve Studio maximální kvalitu v 2.7k, source video ztratí kontrast. Dá se to dotůnit contrast sliderem, ale nejradši bych to nechal stejně, jako ve zdrojovém videu z GoPro a nic netůnil.

    dík
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: zkoušel jsem to, ale zdá se, že na Macu to nepadá.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mel bych dotaz na Gopro studio: na vetsinu editaci mi bohate staci, ma sikovny ovladani, ale! v nekterejch pripadech se mi stava, ze kdyz zapnu Flux (tzn plynuly zpomalovani mezi zmenou fps), tak mi windows vyhodi chybu a muzu Studio maximalne tak zavrit. Netusite jestli to neni nejaky znamy bug? Pripadne neexistuje nejakej exporter projectu z gppro studio do premiery at to nemusim znova naklikavat? Editovat sem se s tim dost dlouho.
    dik
    MINER
    MINER --- ---
    BADHORSE: čoveče, mě naopak nadchla snadnost editace v Quik: vybereš hudbu, naklikáš highlights, a ono to udělá přechody, aby padly do té hudby. Ale má to háček. Export je shitová kvalita: nepokořil to někdo? V Quick nevidím, kde nastavit. Ve Studio nastavím nejvyší, ale stejně je výsledek jako crap.

    Jaké video editor umí rozumou kvalitu?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Máte už nějaké praktické zkušenosti s 360 kamerami ?
    Jedna by se mi líbila na mapování pro https://www.mapillary.com/ ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam