• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: Taky jsem z toho celej napumpovanej. Dva roky, a oni uz maj plan na zedy!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: btw. ale CLE bych považoval celkem za dotažený s prostem na další zlepšování a je to přesně ten základ co DayZ potřebuje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: to je normální, dotažený to má být až v 1.0.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    plány maj kluci ušatý hezký, ale ještě jsem od nich neviděl snad nic dotaženýho...
    BOD
    BOD --- ---
    nostalgie; tohle ZOMBO mi příjde hrozně přeplácaný, ale chápu lidi co na tom makaj, taky když mě čeká něco nudnýho na čem záleží vymyslim milion jinejch věcí abych to oddálil

DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: To UMP ma fakt zvuk uplne mimo, .45ACP je mnohem dunivejsi a ne takhle vykricene. viz treba https://www.youtube.com/watch?v=Va9Jioond4c

Ostatni z toho videa jsou super!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Osobně jsem si to maloval tak, že půjdou zabarikádovat dveře od každýho bytu, kde bys skladoval věci místo stanu, jenže pokud k odemčení stačí pár ran páčidlem... Jedině něco na způsob trezorů v Epochu, že by ty dveře šly odpálit nebo odemknout nějakym rare tool kitem, ale to je zas proti DayZ filozofii strachu o gear;)

Jinak vytrhat a zapálit parkety ještě nejdou, uvnitř ti to asi zahlásí, že to neni "safety". Ale samozřejmě vidět v noci jedno rozsvícený okno paneláku bude atmo jako prase!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: nedávno mně nějakej survák zahnal až k sídlišti. Dá se tam skvěle mezi patrama ztratit. Škoda, že nefunguje pohyb mezi panéláčky, když nejsou spojený střechou. Až budu novej renderer, tak zkusím, jak se tam dá kempovat. Chtěl bych si udělat ohníček na balkóně.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Nový zvuky zbraní. Zvlášť to UMP má koule!

DayZ Status Report 2
    https://www.youtube.com/watch?v=rDWuQWDo9G4
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: Je fakt, že podobně jsem byl nadšenej ze sídliště, kterýmu se od začátku všichni vyhejbaj kvůli FPS a absenci military lootu. Proč ale myslíš, že nebude spawnovat loot v těch kontejnerech?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tady je to celé..

a k rendereru, teď laďej aby vypadal stejně jako současnej.. pak optimalizace a zvládání více vláken a cíl je aby byl nárůst FPS cítit, až bude na exp..

.. Renderer: As of this report the Engine team is focused on post processes and making sure that we have visual parity (making sure the visual quality is at least the same as the original renderer). Once that is done they'll be focusing on optimizations and multi threading. This will require a good amount of QA time before it hits experimental, but as we've said before - we need to have a visible improvement on performance when it hits experimental.

Status Report - 15 Oct 2015 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-15-oct-2015

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: ty zelený a černý skrvrny.. to je artefakt z novýho rendereru ne?:-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: pro kempování v černu dobrý
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: mně baví ten domeček pro vodníka.. senchi se zabydluje..
    WILL
    WILL --- ---
    ZOMBO: Jako asi dobrý, ale ta skladovací zóna mi přijde děsná. Obrovská skoro jako tovární komplex v Černu a pokud se nestane nic zásadního, tak bude hrozně nudná. Není tam žádnej gameplay design. Kromě toho, že tam nebude loot, tak se tam bude moct schovat tisíc surváků a nenarazí na sebe.

Ostatní novinky dobrý.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Nový Černo – ten přístav! (Taviana vibes...)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    zedi v .59 prej budou zpět

Infected: We're going to be spawning infected again at strong quantities in 0.59 as the gameplay programming team has been working hard on making sure we can have a smooth 75 player experience (which is looking really good guys, I'm pumped!). However! Internally we're going over some strong suggestions and ideas on how to maximize the concentration and spawning of infected across Chernarus. I don't want to speak too much on this until we have a concrete plan on how we want to handle this. Hopefully next Status Report we'll be able to cover exactly what the plan is in more detail. Needless to say, if everything works out - I'm pretty pumped about it.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: kéž by, to je spojený s novým controllerem asi..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Tenhle systém vypadá slibně, možná jsou stále ve hře i ty kombinovaný animace (žraní + chůze)

DayZ Status Report 3
    https://www.youtube.com/watch?v=XKI_UMuk0hs
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Dost se bojim o svoje ponoření do hry, když ustřelim dveře od kufru a neuvidim tam ten vyskládanej gear.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam