• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak já teda samé trojky nemám. I když. Oženil jsem se s ženskou, se kterou jsem byl ještě před DayZ módem (máme za sebou prvním výročí svatby), druhý procák, první společné auto, druhá grafika. Takže jedničky a dvojky. A 1+2=3. Hm, takže nakonec taky trojky.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    HALCYON: tak jako mit behem 4let tri zenske jen svedci o tom zes ani jednu nevytahnul z early accessu., zatimco v pripade dayz to behem nekolika mesicu proste nevzdali a mori se s tim do dnes. natoz aby takhle zarizly nekolik projektu jako ty. styd se. vem si z dayz priklad.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    TERZ: Co vše se událo v našich životech za tu dobu? Řekněte každej. Já mám od té doby druhou práci, třetí ženskou, třetí grafárnu, a třetí auto. Samý trojky. To neni náhoda.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ARMA 2: DayZ Mod — DayZ Mod 1.9 Update (DayZ IS Dead)!
    http://www.youtube.com/watch?v=sS-ELlDGHUg
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hej hola slavíme!!!
    Naše oblíbená mrtvá hra zejtra slaví 4 roky v EA!!!!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: Konceptualisti!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Prosim tě, celej DayZ team je Art team. Dovolil bych si říct dokonce higher art team.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Beta bude az kdyz vypukne skutecna epidemie a konec sveta... :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    BLAF: BETA release date estimated to come after the Mars has been colonized cca 3026.
    BLAF
    BLAF --- ---
    MAOR: Plot twist - beta ve 2017 nebude. Ani pred Vanoci, ani po nich.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, za ty roky marného čekání, kdy si můžeš zahrát vždy jen po další nové verzi hry a přeci jen a furt stále dokola alfu.. tak se ničemu nemůžeš divit. Osobně klidně budu prudit tým bohemky pracující v malování, když k tomu dostanu příležitost. Vzali si velké sousto a nezvládli to. Je jedno, že hra dnes vypadá jinak, než na samotném začátku, ale blíží se vánoce 2017 a BETA stále NIKDE.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: kArma
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: to jo no jak jsem psal to se neda zapomenout ani nevis jak rval svoro radosti ale jen chvilku nez zjistil ze otviral 4 hodiny prazdnej sejv
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DUBAS_: Pravda. Tulga to byla. Uz jsem z toho trochu vypadl.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: rekl bych ze tu kombinaci ti uhadnul u trezoru u tulgy na tohle nejde zapomenout :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    WILL: Tohle zrovna není o animátorech, ale pravda, že za ten rok se mohlo ledasco personálně změnit.
    WILL
    WILL --- ---
    BURKHAR: Ale ti nejsou od nás, všichni animátoři sedí v Praze :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    WILL: Zrovna ty jsi cajk, s tebou jsem si v Brně užil na ambasádě legrace hodně (to byly časy), však IMHO tušíš na který experty je Minsk mířený. ;)
    WILL
    WILL --- ---
    BURKHAR: Já to slyším poprvé, ale snad tak studený čumáci nejsme :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKE: Minsk je moje pojmenování Mníšku z dob, kdy jsem tam dělal a musel tam občas jezdit. Tu stodolu moc dobře znám, sám jsem si tam něco MoCapů zažil (třeba kulhání do A3 jsem si s šutrama v botě rovnou zrežíroval a odehrál). Celkem se termín Minsk v BIS Brno chytl, ale Minsští to moc rádi nemají, že, WILLe? ;)
    BURKE
    BURKE --- ---
    BURKHAR: Oni už to přesunuli do Minsku ? To je cost saving....
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Přece tu stodolu v Minsku musí nějak využít! Co by pak Vikokotor Kokotstík dělal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam