• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: "specialni podekovani: vorgesicht" :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: a nikdy nebude..
    za sebe můžu navíc říct, že od doby dayz modu jsem do nedávna nehrál hru, která by měla tak silnou atmosféru, právě jako mod. dayz sa tomu nesahá ani po kotníky. pak ale přijdou rusové se svým tarkovem a atmosféra je zpátky. nejsou tam zombíci, nejsou tam mega obrovské mapy, ale díky tarkovu zase zažívám to, co jsem zažíval v dayz modu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: To jsou krásný vzpomínky, proč jen DayZ ani po letech vývoje nedosahuje zábavy modu....
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Terz oprasil svuj YT ucet a vytahnul par perel...

Chernarus Apocalypse - "Dog Life"
    https://www.youtube.com/watch?v=uXrIr6uTYEQ

DayZ Super-Survák
    https://www.youtube.com/watch?v=jB2c4T01R1I

DayZ - První setkání s "Gaussovkou"
    https://www.youtube.com/watch?v=uXwXAoP3LLE
    BLAF
    BLAF --- ---
    WILL: Urcite nejakej norskej fanboi
    WILL
    WILL --- ---
    Tak jsem zkouknul obě sezóny Okkupert a je to největší product placement co jsem kdy viděl. Na každou epizodu druhé sezóny tak 5 záběrů na DayZ, jsou tam vidět loga, všechno. A i servery mají správně. Zajímalo by mě, kdo s tím nápadem v Norsku přišel.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tak když se tu tak krásně bilancuje, já prožil kristova léta a "čtyřicítka se ti stáhla kolem krku, jako nekonečná prázdnota, kterou už nestihneš vyplnit."

Václav Stratil - Stejně jednou umřu
    https://www.youtube.com/watch?v=IflSj10Lhro
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    69 novejch příspěvků, ale nezeptám se, na to vás už dobře znám. Nabídnu však cool story, která budiž špetkou naděje pro malověrné:

Od začátku early access mám v DayZ nahráno jako "neaktivní hráč" něco málo přes 1200 hodin, strávenejch z drtivý většiny testováním a focením novejch věcí po každym updatu.

Během trpělivýho čekání na betu jsem si předloni řekl, že mezitím aspoň dohraju všechny ty nasyslený a za ta léta netknutý hry v mojí knihovně na Steamu: Antichamber, L.A. Noire, Legend of Grimrock, Lone Survivor, Machinarium, Mass Effect 1–2, The Walking Dead, The Witcher 1–3. Všechny můžu v rámci žánru vřele doporučit. Na celej příští rok mám vyhrazený Dark Souls.

Prokousal jsem se takhle i k nejčastěji odinstalovaný hře od března 2013, Armě 3. A3 se mi kvůli prostředí a zasazení do budoucnosti opakovaně nelíbila a prakticky jsem po ní chtěl to, co někteří po DayZ Modu – aby to byla nezabugovaná, stabilní Arma 2 s lepší grafikou.

Teď po dohraný kampani si nemůžu A3 vynachválit, jak všechno po 4 letech updatů a optimalizace skvěle vypadá, zní a hlavně funguje.

Přestože nevěřím, že DayZ bude v týhle fázi už za rok, tak díky stejný péči v podobě updatů a dalšího obsahu v ofic. DLC nebo módech po 1.0 nevidím důvod, proč by jednou nemohlo.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR:
    HALCYON:

Mimochodem, Arma 1, Arma 2, Arma 3, nikdo? Stejnej pattern!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR: A to neni náhoda!
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak já teda samé trojky nemám. I když. Oženil jsem se s ženskou, se kterou jsem byl ještě před DayZ módem (máme za sebou prvním výročí svatby), druhý procák, první společné auto, druhá grafika. Takže jedničky a dvojky. A 1+2=3. Hm, takže nakonec taky trojky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VICTIM81: typické fanoušek day. Místo toho aby argumentoval k věci, jde cestou ad hominem. Nojo, jedná pustila k vodě mě, druhá byl omyl a se treti jsem druhým rokem. Refund jsem nedostal. Stejně jako u dayz.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    HALCYON: tak jako mit behem 4let tri zenske jen svedci o tom zes ani jednu nevytahnul z early accessu., zatimco v pripade dayz to behem nekolika mesicu proste nevzdali a mori se s tim do dnes. natoz aby takhle zarizly nekolik projektu jako ty. styd se. vem si z dayz priklad.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    TERZ: Co vše se událo v našich životech za tu dobu? Řekněte každej. Já mám od té doby druhou práci, třetí ženskou, třetí grafárnu, a třetí auto. Samý trojky. To neni náhoda.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ARMA 2: DayZ Mod — DayZ Mod 1.9 Update (DayZ IS Dead)!
    http://www.youtube.com/watch?v=sS-ELlDGHUg
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hej hola slavíme!!!
    Naše oblíbená mrtvá hra zejtra slaví 4 roky v EA!!!!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: Konceptualisti!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Prosim tě, celej DayZ team je Art team. Dovolil bych si říct dokonce higher art team.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Beta bude az kdyz vypukne skutecna epidemie a konec sveta... :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    BLAF: BETA release date estimated to come after the Mars has been colonized cca 3026.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam