• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    69 novejch příspěvků, ale nezeptám se, na to vás už dobře znám. Nabídnu však cool story, která budiž špetkou naděje pro malověrné:

Od začátku early access mám v DayZ nahráno jako "neaktivní hráč" něco málo přes 1200 hodin, strávenejch z drtivý většiny testováním a focením novejch věcí po každym updatu.

Během trpělivýho čekání na betu jsem si předloni řekl, že mezitím aspoň dohraju všechny ty nasyslený a za ta léta netknutý hry v mojí knihovně na Steamu: Antichamber, L.A. Noire, Legend of Grimrock, Lone Survivor, Machinarium, Mass Effect 1–2, The Walking Dead, The Witcher 1–3. Všechny můžu v rámci žánru vřele doporučit. Na celej příští rok mám vyhrazený Dark Souls.

Prokousal jsem se takhle i k nejčastěji odinstalovaný hře od března 2013, Armě 3. A3 se mi kvůli prostředí a zasazení do budoucnosti opakovaně nelíbila a prakticky jsem po ní chtěl to, co někteří po DayZ Modu – aby to byla nezabugovaná, stabilní Arma 2 s lepší grafikou.

Teď po dohraný kampani si nemůžu A3 vynachválit, jak všechno po 4 letech updatů a optimalizace skvěle vypadá, zní a hlavně funguje.

Přestože nevěřím, že DayZ bude v týhle fázi už za rok, tak díky stejný péči v podobě updatů a dalšího obsahu v ofic. DLC nebo módech po 1.0 nevidím důvod, proč by jednou nemohlo.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR:
    HALCYON:

Mimochodem, Arma 1, Arma 2, Arma 3, nikdo? Stejnej pattern!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    MAOR: A to neni náhoda!
    MAOR
    MAOR --- ---
    HALCYON: Tak já teda samé trojky nemám. I když. Oženil jsem se s ženskou, se kterou jsem byl ještě před DayZ módem (máme za sebou prvním výročí svatby), druhý procák, první společné auto, druhá grafika. Takže jedničky a dvojky. A 1+2=3. Hm, takže nakonec taky trojky.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    VICTIM81: typické fanoušek day. Místo toho aby argumentoval k věci, jde cestou ad hominem. Nojo, jedná pustila k vodě mě, druhá byl omyl a se treti jsem druhým rokem. Refund jsem nedostal. Stejně jako u dayz.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    HALCYON: tak jako mit behem 4let tri zenske jen svedci o tom zes ani jednu nevytahnul z early accessu., zatimco v pripade dayz to behem nekolika mesicu proste nevzdali a mori se s tim do dnes. natoz aby takhle zarizly nekolik projektu jako ty. styd se. vem si z dayz priklad.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    TERZ: Co vše se událo v našich životech za tu dobu? Řekněte každej. Já mám od té doby druhou práci, třetí ženskou, třetí grafárnu, a třetí auto. Samý trojky. To neni náhoda.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ARMA 2: DayZ Mod — DayZ Mod 1.9 Update (DayZ IS Dead)!
    http://www.youtube.com/watch?v=sS-ELlDGHUg
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hej hola slavíme!!!
    Naše oblíbená mrtvá hra zejtra slaví 4 roky v EA!!!!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: Konceptualisti!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Prosim tě, celej DayZ team je Art team. Dovolil bych si říct dokonce higher art team.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Beta bude az kdyz vypukne skutecna epidemie a konec sveta... :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    BLAF: BETA release date estimated to come after the Mars has been colonized cca 3026.
    BLAF
    BLAF --- ---
    MAOR: Plot twist - beta ve 2017 nebude. Ani pred Vanoci, ani po nich.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, za ty roky marného čekání, kdy si můžeš zahrát vždy jen po další nové verzi hry a přeci jen a furt stále dokola alfu.. tak se ničemu nemůžeš divit. Osobně klidně budu prudit tým bohemky pracující v malování, když k tomu dostanu příležitost. Vzali si velké sousto a nezvládli to. Je jedno, že hra dnes vypadá jinak, než na samotném začátku, ale blíží se vánoce 2017 a BETA stále NIKDE.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: kArma
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: to jo no jak jsem psal to se neda zapomenout ani nevis jak rval svoro radosti ale jen chvilku nez zjistil ze otviral 4 hodiny prazdnej sejv
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DUBAS_: Pravda. Tulga to byla. Uz jsem z toho trochu vypadl.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: rekl bych ze tu kombinaci ti uhadnul u trezoru u tulgy na tohle nejde zapomenout :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    WILL: Tohle zrovna není o animátorech, ale pravda, že za ten rok se mohlo ledasco personálně změnit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam