69 novejch příspěvků, ale nezeptám se, na to vás už dobře znám. Nabídnu však cool story, která budiž špetkou naděje pro malověrné:
Od začátku early access mám v DayZ nahráno jako "neaktivní hráč" něco málo přes 1200 hodin, strávenejch z drtivý většiny testováním a focením novejch věcí po každym updatu.
Během trpělivýho čekání na betu jsem si předloni řekl, že mezitím aspoň dohraju všechny ty nasyslený a za ta léta netknutý hry v mojí knihovně na Steamu: Antichamber, L.A. Noire, Legend of Grimrock, Lone Survivor, Machinarium, Mass Effect 1–2, The Walking Dead, The Witcher 1–3. Všechny můžu v rámci žánru vřele doporučit. Na celej příští rok mám vyhrazený Dark Souls.
Prokousal jsem se takhle i k nejčastěji odinstalovaný hře od března 2013, Armě 3. A3 se mi kvůli prostředí a zasazení do budoucnosti opakovaně nelíbila a prakticky jsem po ní chtěl to, co někteří po DayZ Modu – aby to byla nezabugovaná, stabilní Arma 2 s lepší grafikou.
Teď po dohraný kampani si nemůžu A3 vynachválit, jak všechno po 4 letech updatů a optimalizace skvěle vypadá, zní a hlavně funguje.
Přestože nevěřím, že DayZ bude v týhle fázi už za rok, tak díky stejný péči v podobě updatů a dalšího obsahu v ofic. DLC nebo módech po 1.0 nevidím důvod, proč by jednou nemohlo.