chalani na gondolích jedou myslím ještě 1.02, remcaj ale nic podobnýho tam nemaj, tak si to užívaj. 1.04 přinese gondolistům mnoho nového, hlavně řešej duping and ghostování..
REDSNAKE: jo jednou se mi to stalo, někde na redditu jsem viděl fix ale nečetl jsem, páč jsem to zažil ojediněle..
REDSNAKE: to je feature, combat logout má bejt penalizovanej..
REDSNAKE: kdo ví.. já zas viděl krásný dynamcicky světla, když někdo házel pochodeň..
Ale jo pokud nemáš zateměný okna,panel technologii co ti dodá všechny přechody černý (mám roky IPS, vůbec netuším co se za ty roky změnilo), tak noc použitelná bez zdroje světla (nebo noční optiky či NVG) není.. O to milejší je teď ale lovení surváčků po tmě. Krajina osvícená měsícem to holt není, třeba to jednou vyřešej. Teď je server side konfigurace, že iluminuješ okolí (vidíš jen ty). Ale naštěstí je to na mé oblíbené village vypnutý, páč to ztrácí kouzlo. Druhej trabl je, že ve vanilla se i věci ve stash počítají do CLE. Takže na village si musíš M4/AK ulovit SKS nebo Mosinem, lidi ho maj radši v batohu, aby nelákali pozornost. Nevím co FN FAL a VSS ale tipuji, že ani u crashek se pak nespawnujou.