RUDOLF: Rudolfe, v módu jsme tě měli s bandou rádi. I když jsme tě prvně ne moc šťastně rozstříleli někde u Elektra, tak jsme tě nově vybavili a ještě ti dali stařičkou, ale pojízdnou "dvanáct set trosku" :) Promiň, ale mi osobně přišel byť hodně omezený mód v A2 lepší, než tahle parodie na plnou hru. Může mít sebelepší grafický kabát a dvě zbraně na rameni, ale už tam nezažívám to, co jsem prožíval v módu. A že jsem jeden mnoha hejtrů? Myslím si, že si to Bohemka svým přístupem zaslouží. Jinak nebýt jediného člověka, Rocketa, tak ani ta blbá Arma není tak populární. A1 jsem kupoval až později v trafice. Zahrál jsem si to a schoval do šuplíku. A2 jsem kupoval až na popud Hombráka, který mi přiběhl do obchodu sdělit, že budeme zabíjet zombíky v super vojenském simulátoru. Nikdy bych si A2 nekoupil, ale díky Rocketovi jsem koupil A2 a několik DLC, ať nevidím rozmazané hadry apod. A nakonec jsem si řekl, že podpořím Bohemku a koupil jsem si všechna DLC, i to dementní odfláknuté AČR, které zklamalo nejen mě. Pak přišla A3 a já si ji koupil, protože do toho šli všichni z naší bandy. I když bylo keců, jak to pojede líp, než A2, opět mi přišlo, že je to zase dělané na stroje z NASA. A opět blbé stehenní pistolové pouzdro vizuálně prázdné. To jsem doteď nepochopil, proč jim trvalo několik let dát tuhle kravinu do kupy. Pak přišlo všemi milované DayZ SA. Průběh známe všichni, to už asi nemusím opakovat. Jak psal Redsnake, taky mi hra není ukradená, mám ji rád a proto ji tak hejtím. Nedostali jsme to, co jsme očekávali. Co nám bylo slíbeno. Jinak stará parta se rozpadla, nebude to ani tak tím, že stárneme, máme rodiny, někteří dospěli, ale DayZ už není takové, jaké bylo dřív.